Katere poletne kose se splača kupiti na razprodajah

Avgust je tu in različne trgovine ter modne znamke ponujajo oblačila, modne dodatke po ugodnih cenah. Razprodaje zamikajo čisto vse, a v strahu, da artikli ne bodo več IN, velikokrat ne vemo, kaj kupiti. Pri tem bodite pozorni na brezčasne kroje in barve, ki pravzaprav nikoli ne gredo iz mode. To poletje je bil pravi hit lan in tako je tega na pretek v različnih krojih. Če najdete na razprodajah srajco iz lanu, vam bo ta služila kar nekaj let, sploh če gre za kvaliteten lan. Za vse, ki obožujete obleke, pa je prava izbira lanena obleka.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Med trendi torbic sta trenutno modna dva ekstrema, izredno majhne, mikro torbice in čisto nasprotje – velike. Ravno veliko torbico se vam splača kupiti na razprodajah. To lahko uporabite, ko greste po nakupih ali pa za na plažo, omogoča veliko prostornine in je izredno praktična. Med bolj udobnimi modnimi kosi pa so tudi kratke hlače, oversized kroja. Tega smo to poletje vzljubile, naslednje leto pa ga bomo ponovno lahko skombinirale na sto in en način.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Letošnje leto je bilo v znamenju zanimivih sandalov in udobje je bilo na prvem mestu. Sandali s športnim navdihom so navduševali ljubiteljice mode po vsem svetu. Ti najlepše pridejo do izraza v barvah in vzorčkih, sedaj je čas, da si omislite znižan model. Pletenine pa so zadnji trend, ki ga je možno videti na razprodajah, saj ga je veliko oblikovalcev vključilo v kolekcije. Priporočamo vam izbor puloverja, ki je s plastenjem primeren tudi za jesen, ali pa kopalk, ki vas bodo brez skrbi počakale do naslednjega leta.  

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.