Verjetno je tako, da bodo bele kopalke za vekomaj v modi, tako kot črne; podobno sta vedno v igri mala črna in mala bela obleka, saj gre za brezhibni in popolni barvi, s katerima res ne moremo zgrešiti. A če so črne kopalke varna cona udobja, so bele rahlo bolj zahtevne predvsem iz dveh razlogov:

  • potrebujejo vsaj malo tena zato, da zasijejo,
  • morajo biti nujno podložene zato, da niso prosojne.

Torej lahko zaključimo, da vse bele kopalke niso “dobre”, vredno je malo raziskovati in najdi model, ki je res dober te primeren za našo postavo. Za enodelne lahko rečemo, da so super na vseh ženskah in mnogokrat so dobre tudi v kombinaciji s kratkimi hlačami ali dolgim krilom.

Bele kopalke imajo skrito moč, da nas vedno naredijo seksi. Najbrž je povezano s kontrastom, ki nastane med zagorelo kožo in snežno belo barvo. Minus je, da ko smo v garderobi, običajno pred poletjem, in jih zagledamo na sebi, rezultat ni prav vrhunski: nič hudega, pravi ten reši vse. Dobra rešitev in odličen, udoben model, so kopalke z visokim pasom in bandeau nedrčkom, ki poskrbi, da je vse na svojem mestu; ta model je ravno prav retro za ženske z oblinami, prav tako so zanimivi modeli na eno ramo, malo bolj alternativni in super, če imate denimo lepa, široka ramena (niso pa priporočljivi, če je oprsije veliko, ker ne nudijo primerne opore). Še vedno in so čipkasti modeli in pa športni, z zgornjim delom, ki spominja na top in je zato res udoben.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če ste še vedno v dvomu, poskusite s polka dot kombinacijo: bele kopalke s črnimi pikami so res vrhunska izbira.

Komentiraj