Klasične poletne pričeske

Tako kot make-up so tudi letošnje poletne pričeske zelo naravne in lepe. V resnici je vroča sezona trenutek, ko vse ženske uporabljamo manj lepotnih pripomočkov in toplotnih obdelav. Tako je tudi prav, saj smo manj obremenjene s svojim videzom in zagorela koža omogoča, da nosimo manj ličil. Z lasmi je zelo podobno: spete pričeske so nujna stvar, v kolikor imate dolge lase. Čopi, kite, fige in še kaj bi se našlo, nas rešujejo pred vročino in hkrati omogočajo, da smo urejene in lepe.

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Mehki valovi

Kot v starem Hollywoodu. Zaznali smo jih pred mnogimi leti in so še vedno tukaj. Osebno verjamem, da ne bodo nikoli šli iz mode, saj nas naredijo ženstvene in sofisticirane. Če se vam ne ljubi uporabljati likalnika, lahko še vedno stavite na mehko pletene kite, ki pripeljejo do sicer drugačnih valov, a so prav tako zanimivi.

Manj suhih konic

Nujno je, da lase zaščitite z oljem. Zdaj je res čas, ko trpijo, in slana voda jim ne koristi. Torej imejte v mislih, da je kar dobro, če zanje poskrbite ne le pred plažo, temveč prav vsak dan. Tudi maske za lase so nujno potrebne in niso več razkošen lepotni pripomoček.

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Še vedno kite, čopi, fige in tudi dodatki za lase

Poleti si lahko privoščimo veliko več: kite, čopi, fige, obroči za lase, špangice, pentlje. Poletne obleke premorejo vse to in pravzaprav gre za dodatke, ki prav lepo poskrbijo za dopolnitev videza. Če ste za dodatke v laseh, potem naj bo nakit nekoliko bolj zmeren.

Veter poskrbi za vse

Če smo pozimi ves čas s fenom, je poletje čas, ko naredita veter in sonce svoje “naravno” delo. Dobro je, če operemo lase čez dan tako, da se posušijo v miru in bodo še bolj dišali po čistem. Ženske smo marsikdaj obremenjene s pričesko, v resnici pa je naravno najlepše, zato naj vas preveč ne skrbi.

Vir: Shutterstock
Vir: Shutterstock

Must have pripomočki

Dober šampon in balzam, maska za lase, olje za konice, špangice, bombažni obroči, elastike za lase z različnimi vzorci. In nikar ne pozabite, da so lasje zelo pomemben del naše lepote, zato je pametno, če vanje investiramo in jih dobro negujemo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.