Ključni kosi jesenskega boemskega sloga

Boemski stil oblačenja je lahkoten, udoben in igriv. Tega je bilo mogoče opaziti tudi na modnih brveh za jesen in zimo 2022. Barve, vzorci in ohlapna oblačila so dominirala, lahko pa ga tudi opazimo na ulicah vseh večjih modnih prestolnic. Če se odločite za boho šik videz, morate zanj poskrbeti od glave do pet in tudi modni dodatki ne smejo manjkati. Pletenine vas bodo grele in v pravi kombinaciji bo boho videz zaživel.

Maxi dolga obleka je kot nalašč za tiste dni, ko preprosto ne veste, kaj bi oblekli. K temu se podajo škornji in gležnjarji iz semiša v prepoznavnem rjavem odtenku. Resice so tiste, ki bodo poskrbele za piko na i. Pri boemskem slogu igrajo pomembno vlogo zunanji kosi, kot so jakne in plašči. Lahko so enobarvni ali pa jih krasijo prej omenjene vezenine. Med odtenki so najbolj zaželeni topli toni rdeče, oranžne, rjave in rumene, ne bojte se pomešati odtenke med seboj.

Matchy-matchy kompleti vam bodo hvaležni, a pazite, da vzorci niso preveliki. Omislite si takšnega iz pletenin, oba dela pa naj bosta ohlapna. Med zaželenimi boemskimi modnimi dodatki je tudi nakit, ta je velik in opazen. Največkrat okrašen z okrasnimi kamni v živahnih barvah. Boho šik videzu pristaja nekoliko bolj sproščen videz, tisti nepopolni kodri in le kanček maskare ter šminke.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.