Ključni modni kosi spomladanskega uličnega stila

Spomladanska moda je prinesla veliko svežine, ki jo po dolgi zimi še kako potrebujemo. Novi must have modni kosi so odličen izgovor za popestritev garderobe in za nekaj inspiracije so tukaj trendi, ki jih lahko zelo enostavno vključite v svoj vsakdan. V prehodnem obdobju modni strokovnjaki priporočajo, da svoje temne pletenine zamenjate s svetlimi. In tako ni nič čudnega, da je bel pulover IT kos spomladanske ulične mode. Tega lahko nosite na krila s potiski, z jeans hlačami ali pa krajšimi hlačami, ki bodo letos doživele vrhunec.

Ulični stil, vir: Pinterest
Ulični stil, vir: Pinterest
vir: Aritzia
vir: Asos

Veliko je govora o barvah in modne napovedi katera bo hit tople sezone so različne. Če si želite iti po stopnjah modnih fashionistk, te priporočajo kanček zelene. Od neon, pastelne, pistacijeve – zelena je tista, ki ne sme manjkati. To lahko vnesete s pomočjo različnih kosov oblačil ali pa modnih dodatkov.

Ulični stil, vir: Pinterest
Ulični stil, vir: Pinterest
vir: Bottega Veneta
vir: Zara

Za detajl elegance pa izberite hlače, ki črpajo inspiracijo iz moške omare. Te so idealna izbira za v službo v kombinaciji s srajco in blazerjem. V prostem času pa jih lahko brez skrbi skombinirate s široko T-majico in športnimi copati. Tovrstne hlače lahko oblečete tudi z naslednjim must have kosom. O kardiganu smo že pisale v zimskem času in njegova priljubljenost se nadaljuje tudi v spomladansko sezono. Stavite na nevtralne in pastelne odtenke, ki jih boste lahko nosile na sto in en način.

Ulični stil, vir: Pinterest
vir: Gabriela Hearst
vir: Aritzia
Ulični stil, vir: Pinterest
vir: Zara
vir: Other stories

In o spomladanski modi ne moremo govoriti brez omembe potiska rož. Na ulicah je že mogoče opaziti različne kombinacije, ki vključujejo ta priljubljen vzorec. Maxi dolžina je tista, ki navdušuje, zato je sedaj, če še nimate dolgega krila ali obleke, idealna priložnost, da si jo omislite.

Ulični stil, vir: Pinterest
Ulični stil, vir: Pinterest
vir: Reformation
vir: HVN
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.