Kolonialni stil, tudi v tem poletju

Ravno prav nostalgičen in ravno prav afriški. Kolonialni stil je tisti, ki na prvem mestu diši po naravnih barvah in materiali, saj se vse zgodi med bombažem, svilo in lanom, v odtenkih rjave, bež, bele in temno zelene. Lahko ga interpretiramo na različne načine, a slog ostaja vedno isti: dopustniški in zelo šik. Najbrž je zato ženskam zelo všeč in najbrž se zato vsako leto pridno ponavlja. In ne, še nismo site!

Vir: Elle.it
Vir: Elle.it
Vir: Elle.it
Vir: Elle.it
Vir: Elle.it

Omislite si velika ali Ray Ban očala, nujno kakšen dober kombinezon, ki je lahko dolg ali krajši, srajco z zavihanimi rokavi, ki seveda izgleda dokaj moška, in vsaj malo bombažne gaze, ravno prav prosojne. V tej zgodbi ni ogromno prostora za obleke, vendar so predvsem in dolge in z gumbi, zelo praktične in nosljive, prav zato, jih lahko nosimo tudi s škornji. In seveda imajo dodatki zelo pomembno vlogo, usnjeni in kvalitetni, vedno tvorijo dober stil.

Vir: Elle.it
Vir: Elle.it
Vir: Elle.it
Vir: Elle.it

Če se odločite za kaj podobnega, potem vedite, da boste vedno v modi. Kolonialni stil je podoben mornarskemu slogu ali pikam, kamorkoli se obrnemo ga torej najdemo, četudi izven sezone. Če so vam v tem primeru všeč klobuki, ste na konju, saj je klobuk detajl, ki ga lahko vedno dodate in bo vedno lep. Za super praktične ženske so tukaj superge, seveda v slogu, denimo bež barve, ki v tem primeru dobro nadomešča belo.

Vir: Elle.it
Vir: Elle.it
Vir: Elle.it
Vir: Elle.it

In kam lahko gremo tako oblečene? Praktično povsod, saj je vse odvisno od čevljev. Dodajte lep sandal ali salonar in boste nared za večerjo, z nizkim sandalom pa greste mirno v službo. Skratka outfit za vse priložnosti in za vse ženske.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.