Kompleti in cut out obleke: vroči trend te sezone

Najbrž ste opazile, da so v tem poletju trebuščki kar vidni in crop topi se po novem kar spojijo s spodnjim delom. Hlače in krila plus top tvorijo tako odlično rešitev za tople dni, prav tako cut out obleke, ki torej izgledajo, kot bi bile narejene iz dveh kosov, vi resnici pa so eno. Glede na to, da je v modi tudi visok pas, postanejo tovrstni kompleti prav nosljivi, ker ni preveč razgaljene kože, pogoj pa sta seveda dobra postava in raven trebuh, saj jih je drugače nemogoče nositi. Če ste v dvomu, je še vedno dobra rešitev daljši blazer, s pomočjo katerega boste prav gotovo nekoliko bolj pokrite in še vedno zelo modne.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Dvodelni kompleti imajo poseben čar tudi zato, ker jih lahko vedno razbijemo in nosimo tudi posebej. Spodnji kosi so tako ali drugače nosljivi, pa tudi zgornji del je izvedljiv s kavbojkami ali kratkimi hlačami. In seveda je prednost teh matchy matchy kompletov ta, da nas naredijo vitkejše. Osebno so mi pri srcu tudi poletni potiski, zato so na prvem mestu limone, tropske rože in dopustniški motivi, ki vedno ponujajo kaj izvirnega in zanimivega.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Običajno so dvodelni kompleti ali cut out obleke obogatene z vozli ali pentljami, kar močno spominja na 90. leta in na modo, ki smo jo nekatere že nosile. Še vedno imam namreč v spominu nepozabno Cindy Crawford z navadno T majico, zavezano v sprednjem delu, prav tako, zelo nonšalantno, kot jo dekleta nosijo danes. Podobno je s kompleti, sestavljenimi iz hlač in blazerja, ki so spet v modi in za katere smo dolgo mislile, da nas pošteno postarajo. V resnici je vse v kombinacijah ter v tem, kako se počutimo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za sprehod po domačem mestu ali pa za takrat, ko se počutite popolnoma svobodne, ste na dopustu in si lahko odvzamete vsaj deset let, so ti kompleti prav božanje duše. In ne bo vam žal.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.