Kraljeve barve v Commi

Ta teden sem se prav z veseljem poigrala z barvami, ki jih v tem trenutku ponuja priljubljena Comma. Gre za eno izmed najbolj cenjenih blagovnih znamk pri nas, ki nam vedno predstavlja nekoliko drugačno, šik in sodobno poslovno modo. Tokrat sem se prav zagledala v neverjetne barve, ki krasijo jesensko podobo, lahko bi rekla, da so prav kraljeve, saj segajo od modre do vijolične, mimo lila in petrolej. Nepogrešljivi sta bela in črna, a o tem kdaj drugič. Kraljevo vijolična je lahko čudovita izbira za dodajanje barvne raznolikosti v vaši garderobi. Simbolizira mističnost in luksuz, je odlična izbira za različne priložnosti. S kombinacijo kosov v vijolični lahko ustvarite edinstvene videze, seveda pa je še vedno aktualna tudi lila, barva sivke, ki je nekoliko bolj blaga in vedno zelo sofisticirana. Tukaj je torej moj izbor.

Kostim, a ne samo kostim

Res je zanimiv ta odtenek vijola, ki smo ga občudovali tudi na modnih pistah in hkrati na področju dodatkov. Izbrala sem kostim, ki mi je bil zelo všeč tudi brez jakne in s potiskano bluzo v podobnem vijola odtenku. Hlače so izredno udobne in lepega kroja, vedno mi je všeč, če imajo zanke za pas, ker so tako veliko bolj nosljive.

Foto: Zen za Comma
Comma
Comma
Comma

Lavanda in usnje

Pravi njami za sladokusce. V tej barvi ima Comma kar nekaj kosov, med katerimi je res noro lep, širok zimski šal. Všeč sta mi bila preprosta bluza in kontrast z usnjenimi hlačami, ki so nekoliko bolj oprijete, a spet ne preveč: legic namreč ne maram, zato mi je bila ta vmesna različica zelo zanimiva.

Comma
Comma
Comma

Kraljevo modra

In tukaj je še ena plemenita barva, modra. Izbrala sem preprost komplet: usnjeno krilo, ravno prav dolgo, in pletenine v tej lepi, intenzivni modri barvi. Zdi se mi, da je prav dobro, če lahko jesen popestrimo s toni, ki podarjajo energijo in veselje. Težko bi izbrala, katera kombinacija mi je najbolj všeč, saj bi z veseljem nosila vse tri!

Comma
Comma
Comma

PS: Na posnetku z Instagrama pa si lahko pogledate, kako vse skupaj deluje v gibanju!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Kako lepi staylingi, sploh ta vijolicen , super je in zelo ti pristaja, Lorella.
    Se posebno pa mi je vsec, ko si oblecena v carovnico, prav pase ti! Res zelo lepo!
    Pozdravcek iz Gorenjske

Leave a Reply

Your email address will not be published.