Lahke in nosljive hlače z naramnicami

Morda hlače v teh vročih dneh niso ravno naša prva misel, ko iščemo preprosto in predvsem lahkotno poletno rešitev, pa vendar nam letošnji trendi še kako dokazujejo tudi uporabnost tega sicer osnovnega modnega kosa. Seveda morajo te biti super široke, prijetnega in tankega materiala ter nasploh krojene tako, da se lepo podajo tako dnevnim kot večernim podobam. Gre namreč za kos, ki ga zelo rade nadenemo za dnevna opravila, poleg navadne T majice ali klasične bele srajčke, sploh so popularne poleg crop topa in zato tudi poleg kopalk, njihova eleganca pa sega tudi v večerni look, saj že petke in ljubek top poskrbijo, da lahko izgledamo zelo zapeljive. Čisto posebno mesto pa v tem primeru pripada tudi hlačam z naramnicami, lahko v modelu overall, kot smo ga večkrat vajene pri kavbojkah, lahko tudi bolj v obliki kombinezona, z dolgimi, srednje dolgimi, pa tudi krajšimi hlačnicami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To je kos, ki že na daleč izžareva karakter, zato ga moramo tudi znati nositi. Že res, da so takšne hlače izredno preproste in udobne, a kaj hitro v njih lahko izgledamo kot vreča krompirja. Dobro se je osredotočiti na ozek, poudarjen pas, ki mu dodamo usnjen ali pleten dodatek, tudi pas iz vrvi ali iz ujemajočega se blaga, ki ga zvežemo v pentljo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V kolikor nas vseeno prevzamejo zelo široke hlače, kjer pas ostaja zlit z naramnicami oziroma zgornjim delom, potem stavimo na poudarke pri slednjem. Naj bodo dodani gumbi, naborki in volančki, spodaj oblecimo nekaj preprostega, minimalističnega, pa tudi na nogah naj bodo v tem primeru sandali z vezalkami in petko, ki bodo lepo podaljšali našo nogo.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.