Lepe s poletno košaro

To je trend, ki je toplo sezono prevzel izredno sunkovito, hkrati pa do danes že dal vedeti, da se bo brez dvoma obdržal vsaj še nekaj let. Pleteni dodatki, torbe in predvsem košare so tisti del naše poletne podobe, ki je že zdavnaj presegel trenutke v naravi, na plaži oziroma tržnici ter svoje mesto našel poleg nekaterih najbolj ženstvenih kosov. Že v zgodnji pomladi jih torej z veseljem dodajamo cvetličnim oblekam, maksi krilu in blazerjem, te mesece pa je košara več kot odlično dopolnilo vsem kratkim hlačam in crop topom, pa četudi zraven obujemo super visoke petke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lahko si omislimo košaro iz ratana ali slame, v kvadratni, okrogli ali bucket obliki, čisto malo, v katero pravzaprav pospravimo le najnujnejše, ali še raje tisto veliko, ki vsekakor nudi več uporabnosti. Za dotik prefinjenosti predlagam, da ji zraven zavežemo še pisano rutko, ki bo to sicer nekoliko grobo podobo precej omehčala in jo naredila veliko modnejšo. Kaj pa barve? Rekla bi, da bomo največ dosegle s povsem naravno, torej rjavo ali peščeno, ki v resnici dovoljuje kar največ kombinacijskih možnosti, ko govorimo o preostali garderobi. Zgrešiti pa seveda ne moremo niti s črno in belo, a vendar pozor pri izbiri stajlingov, saj slednji dve delujeta precej resneje, zato priporočam, da jih izberete predvsem ob višjih petkah in manj v družbi casual sandal ali celo japonk.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kot naročene so v tem primeru vse boho stajling zgodbe, dobra protiutež so minimalistične podobe, seveda pa z lahkoto nadenemo zgolj belo T majico in kavbojke ter morda kul sončna očala z obveznim retro pridihom in že smo v okviru letošnjih poletnih smernic.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.