Letošnji modni hit: japonke nekoliko drugače

Minimalizem to poletje igra močno vlogo v poletnem času in preprosti modni kosi so eni najbolj zaželenih. Med obutvijo so japonke na čistem vrhu must have modnih kosov, a so doživele preobrazbo. Plastične dizajne, ki so bili primerni le za plažo, so zamenjale usnjene različice, ki so veliko bolj elegantne in primerne za vsak dan. Med barvami kraljujeta bela in črna, so pa prava paša za oči v zemeljskih odtenkih, s katerimi se ujamejo modni kosi, kot sta na primer torbica iz rafije ali pa slamnik.

Vir: Pinterest
Vir: Pintrest
Vir: Pinterest

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Fashionistke prisegajo na modne kombinacije z japonkami, ki so v črno-beli različici in se podajo k minimalističnemu slogu. Omislite si črtaste hlače, ta hip so v modi široki modeli, top pa naj bo poljubnega kroja v beli barvi. Z oblekico v nevtralnem odtenku prav tako ne morete zgrešiti. Svoj moment pa imajo tudi bermuda hlače, ki jih lahko skombinirate s srajco in japonkami – tovrsten videz pa je primeren tudi za v službo, če je seveda okolje primerno. Pri ustvarjanju tovrstnih kombinacij se držite pravila “manj je več” in ne posegajte po prevelikih statement kosih oblačil, pa tudi modnih dodatkov.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za konec pa še nekaj za ljubiteljice barve, ki si ne predstavljate poletne modne oprave brez barv in si vseeno želite nositi japonke. Brez skrbi, veliko modnih znamk izdeluje tudi barvite sandale, po navadi so te še bolj minimalističnega dizajna kot prej omenjene usnjene, ena izmed najbolj zaželenih znamk so Havaianas. Omislite si lahko monochrom videz in se od glave do pet oblečete in obujete v le en odtenek, ali pa naj bodo japonke v nasprotni barvi kot vaš outifit. Ne bojte si svojih barvitih japonk skombinirati tudi z oblekami z vzorci, ki so kot nalašč za poletne dni.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.