Mačje oči, a tokrat v intenzivnih barvah

Nova sezona ne prinaša zgolj veliko svežine na področju mode, temveč letošnja pomlad, še močneje pa letošnje poletje obljubljata tudi precej izrazite in opazne primerke ličenja. Znova so na vrsti mačje oči ali bolje rečeno cat eyes, kjer ne sme primanjkovati eyelinerja, črtal za oči in tokrat tudi ne pisanih senčil za veke. Gre namreč za super pop look, seveda namenjen predvsem mlajšim generacijam, pa tudi vsem strastnim sledilkam trendov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pravzaprav smo o tem, da bodo na očeh te tople mesece uporabljene predvsem intenzivne in po drugi strani pastelne barve, kot so pink, oranžna, modra, zelena, vijolična in druge, pisale že kar nekajkrat. A preprosto je trend tako izrazit, da ga je potrebno pač omeniti večkrat. Seveda ne gre za popolno novost, saj so močne barve na očeh prisotne že kar nekaj sezon zapored, a tokrat so pomembne zapeljive, ozko podčrtane in občrtane oči.

Privoščimo si kanček geometrije, modno je kombinirati tudi dve barvi hkrati, eno dodamo na zgornjo in eno na spodnjo veko. Zraven ne pozabimo retro outfita, medtem ko ustnice prepustimo naravni podobi. Naše obrvi ostajajo ob tem še vedno precej košate, za piko na i pa so tu še retro frizure s čopki, kitkami in kratkimi sprednjimi lasmi ter dodatki, sploh ozka sončna očala.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.