Manj gub in več vitalnosti s pomočjo kolagena

Boj proti staranju se v resnici nikoli ne konča. Prav včeraj sem sedela na plaži v družbi zelo prijetne gospe, ki mi je zaupala, da je stara 80 let, jaz pa bi ji prisodila vsaj deset let manj, saj so brezhiben nasmeh, dobra postava, urejene roke in pričeska poskrbeli, da je bila videti veliko mlajša. In seveda je tekla beseda o tem, kako smo ženske zelo pozorne na vse spremembe, ki se zgodijo z leti ter kako je ključnega pomena, da se neguješ in poskrbiš zase.

Foto: Zen

Pri meni je tako, da resnično nikoli ne popustim in vem, da je proces nege dolgotrajen, preprosto ne smeš odnehati, predvsem takrat, ko si pod stresom ali imaš občutek, da za različne kreme, vitamine, telovadbo in zdravo življenje ni časa. Veliko lahko naredimo z dobrimi življenjskimi navadami, a nekaj lahko tudi z rednim uživanjem pripomočkov, ki skrbijo za našo lepoto, od znotraj. Med temi je tekoči kolagen, o katerem sem že pisala, a ker ga sedaj že nekaj časa jemljem, bi rada delila z vami napredke.

Foto: Zen
Foto: Zen

Klinične raziskave na 108 ženskah, ki so testirale proizvod Gold Collagen, so izmerile 12 % večjo hidriranost kože v le treh tednih, 15 % zmanjšanje drobnih gub in 27 % zmanjšanje gub v le šestih tednih, ter 20 % večjo elastičnost kože v devetih tednih. 95 % se je strinjalo, da je njihova koža bolj hidrirana in mlajša. Kolagen je beljakovina, ki jo najdemo v koži in ohranja njeno čvrstost in elastičnost. Ta snov se nahaja tudi v sklepih in skrbi za njihovo čvrstost. Naše telo z leti začne proizvajati manj kolagena, to povzroča vidne znake staranja, kot so gube, povešena koža ter težave s sklepi. Formula v tekočem stanju vsebuje hidroliziran Kolagen, ki se zlahka absorbira in porazdeli po vsem telesu preko krvnega obtoka. Pomaga spodbujati proizvodnjo novega kolagena, elastina in vlage ter ohranja molekule hialuronske kisline – ki so bistvene pri ohranjanju mladega, zdravega videza.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ne gre torej le za obraz, ki je pri meni toliko bolj izpostavljen, temveč prav za celotno stanje telesa. Dobro je, da si poleg telovadbe, vode in zdravega življenjskega sloga omislimo tudi stvari, ki nam od znotraj pomagajo ostajati mlade in čvrste. Največji problem pri nastajanju gub ali izgubi gladke kože na telesu je prav pomanjkanje kolagena. Če ga torej dodatno jemljemo, je tako, da organizmu pomagamo črpati to ključno snov in smo tako dlje mlade, oziroma v dobri formi. Nikoli se nisem bala dodatnih vitaminov ali dodatkov, čeprav vem, da so marsikatere ženske skeptične. Osebno nisem imela nobenih stranskih učinkov, Gold Collagen pa je postal moja jutranja rutina in si ga z veseljem privoščim, saj vem, da delam nekaj dobrega zase. Običajno ga vzamem takoj po zajtrku, vsak dan, zdaj že tri mesece in rezultati so vidni na vseh področjih.

Foto: Zen

Že po enem mesecu sem se počutila veliko bolje, koža je bila bolj prožna, elastična, mehka in nahranjena, zato sem se odločila, da kuro tudi nadaljujem. O tem bom prav gotovo še poročala. Več o Gold Collagenu pa na www.pharmagold.si.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Prispevek je vidno usmerjen v propagando. Zadnji odstavek identičen kot milijon podobno lansiranih prispevkov s strani bolj ali manj poznanih ljudi. Žal…pa brez zamere.

    1. Draga Mojca, to je moja izkušnja, če z izdelkom ne bi bila zadovoljna, o njem prav gotovo ne bi pisala. Običajno je tako, da z veseljem delim svoje izkušnje, tudi lepotne, saj je to moja spletna stran. Seveda, brez zamere 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.