Metoda pomlajevanja, ki me je navdušila

V pričakovanju lepe sezone sem si vzela nekaj časa za nego. Kot sodobna ženska se zavedam, kako je pomembno imeti zdravo in mladostno kožo, zaradi službe, ki jo opravljam, pa je vse to še toliko bolj pomembno. O Teenlifting metodi sem že pisala tukaj, od takrat pa je moje navdušenje samo še raslo, najbrž tudi zato, ker nimam prav veliko prostega časa, in všeč mi je, ko so nege učinkovite in pametne, predvsem pa obožujem tiste, ki držijo obljube.

Foto: Breda Krajnc

Slogan Teenliftinga je: aktiviraj in ne plastificiraj! Že to mi je tako dalo misliti, saj je obraz sestavljen iz mišic in z leti je tako, da vse te mišice začnejo pridno počivati, kar pomeni, da nastanejo prve gube, koža je manj prožna in elastična, gravitacija pa nas vleče navzdol. In to nam ni všeč! Problematičen je tudi predel pri vratu, v zadnjih letih ga še kako čutim in se trudim, da bi vse skupaj postavila na svoje mesto. Ne maram laganja in vem, da so moja dvajseta leta pač mimo, a naredila bom vse, da bom čim dlje in na naraven način ohranila svojo mladost. To dolgujem svoji koži in tudi sebi, ne glede na svoje delo.

Foto: Breda Krajnc

Zase sem izbrala kozmetični salon Jane Novak v Portorožu, saj sem se s to čudovito svetlolasko takoj razumela, njena pozitivna energija je nalezljiva, salon pa noro lep in sredi začaranega vrta z oljko. Morje in Portorož naredita svoje, ni kaj. Teenlifting je, na kratko povedano, obrazna telovadba, ki je dobra za srečo, pa tudi za lepoto. Z obraza lahko razberemo človekovo razpoloženje, njegovo počutje in želje, a vsakodnevni stres in napetost tudi navzven puščata posledice, zato se nenehne skrbi, jeza ali žalost sčasoma začnejo zrcaliti tudi na obrazu, na katerem je kar 190 mišic. S staranjem prav tako upadajo tudi  hormoni, katerih naloga je med drugim tudi ta, da našo kožo delajo čvrsto in gladko. In še nekaj je, zaradi česar je naš obraz s časom videti gubast in izsušen – izguba maščobe. Ta se kaže predvsem okoli oči in na mestih, kjer so gube in gubice najbolj vidne. 

Foto: Breda Krajnc

Kozmetični salon Jana Novak se je franšizi TEENLIFTING® priključil leta 2019. Z aparatom dosegajo zavidljive rezultate, zato je moj nasvet zelo enostaven: poskusite, ker so rezultati vidni takoj in vam ne bo žal. Če boste vadbe obraznih mišic izvajali redno, boste upočasnili viden proces staranja, saj boste povečali dovod kisika v celice elastičnega tkiva kolagena in elastina. Zato sta poleg ustrezne prehrane, uživanja zdravih maščob  in primerne hidracije seveda tudi skrb za obraz in treniranje obraznih mišic korak do upočasnitve teh procesov. Ne moremo vplivati na obliko nosu, lahko pa s pravilnim treniranjem obraznih mišic vplivamo na to, da bodo naše oči manj udrte in  lica lepše oblikovana. Želja po lepem izgledu in dobrem počutju je blizu vsakomur. Danes je dostop do lepšega izgleda in boljšega počutja na voljo vsakemu, ki si lahko privošči obisk in izkoristi kakovostne storitve lepotnega salona z vrhunsko opremo. 

Foto: Breda Krajnc

Revolucionarno metodo TEENLIFTING®  je razvila zagrebška zdravnica, dr. Sanja Malbaša Gošović, katere cilj je ozavestiti in omogočiti vsaki ženski in moškemu na svetu, da na naraven in zdrav način s TEENLIFTING®  metodo ohrani svoj edinstveni izgled, lepoto in zdravje. Z naravnimi antiage tretmaji se namreč krepi tonus, oblikuje obraz in telo ter krepi vaše zdravje. TEENLIFTING®  je zgodba o mišicah. Elitni ameriški časopis ‘AS IF’ je TEENLIFTING® metodo uvrstil med šest najboljših naravnih neinvazivnih kozmetičnih metod! 

Foto: Breda Krajnc
Foto: Breda Krajnc

Do 15. junija imate v Kozmetičnem salonu Jana Novak tudi posebne popuste (za dva tretmaja obraza boste denimo odštele 100 € namesto 150€ in, kot rečeno, rezultati bodo takoj vidni). Skratka prava stvar za vzdrževanje lepote in visoke morale hkrati. 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Super predlog. Ali ima gospa salone tudi po drugih slovenskih regijah? Jaz sem trenutno navdušena nad Pelleve tehniko pomlajevanja obraza. Lp

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.