Mind Hotel Slovenija: čudovita destinacija v Portorožu

Morda je zato, ker je valentinovo pred vrati in prav gotovo si želim vikend brez telefona in računalnika, sploh zato, ker so za vogalom tudi tedni mode. Po drugi strani mi je Portorož zelo ljuba destinacija, ki me prav gotovo spominja na otroštvo, saj smo z družino veliko hodili v to mesto, na plese, večerje ali prijetne sprehode. In tudi z LifeClassom imam zelo poseben odnos, ki gre onkraj prijateljstva. Njihove vrhunske storitve in centri dobrega počutja so me že zdavnaj prepričali, prav tako popolnoma prenovljeni Mind Hotel Slovenija, ki vam ga danes tudi predstavljam.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Gre v resnici za nov koncept hotela s petimi zvezdicami, ki prinaša popolnoma novo doživetje. Potovanje v zeleno istrsko pokrajino, modrino Mediterana in kristalne odseve lokalnih solinskih polj. Pravzaprav je že sama destinacija popolno ravnovesje. Zgodba hotela sega v majhno obmorsko mestece v 13. stoletju. V Portorožu je bil to čas razsvetljenih mislecev – menihov benediktinskega samostana in spretnih pridelovalcev belih kristalov – solinarjev. Pomen in preplet življenja obeh pa ni naključen. Obdelovanje soli = kultivacija uma. Delikatno in skrbno obdelovanje soli na sončnih zrcalnih plantažah prinaša strpnost, uravnoteženost, zdravje in esenco življenja. Tako kultivacija uma (Mind cultivation) kot pridelava belih kristalov soli (Salt cultivation) sta natančni in skrbni opravili. Ustvarjata življenje. Nadpovprečnost. Zdravje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Dober uvod in veliko razlogov, kajne? Tukaj si lahko vzamete čas zase, se prepustite morju, ki vedno deluje blagodejno, uživate v dobri kavi ali odličnem čaju, če pa ste ljubitelji gurmanskih užitkov, no, tudi slednji ne bodo manjkali. V topli sezoni postane Portorož še bolj zanimiv, z vrvežem na ulicah in vrtnicah, ki povsod cvetijo. Mind Hotel Slovenija pa ostaja oaza miru in dobrega počutja. Sama sem uživala v sobi s pogledom na morje, ki je bilo sicer objeto v megli, a nič zato, s prijateljico sva se pogovarjali, da ima tudi megla poseben čar. In prav zadela me je želja po pisanju in ustvarjanju, saj gre za pogled in občutek, ki v tebi sproži popoln mir.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Urejenost in mir poskrbita, da je hotel idealna rešitev za pare in družine, za vse tiste, ki cenijo detajle, tudi v smislu arhitekture in udobja. Eden izmed teh je denimo savna v sobi: očarala me je in mi omogočila, da sem si razporedila čas tako, kot sem želela, da sem naredila nekaj dobrega zase in za svoje zdravje, da sem preprosto uživala. V sobi so me čakale jagode in penina, v svoji najljubši pižami ta hip nisem delala nič posebnega. Lenarila sem in uživala sama s sabo, z dobro knjigo in dnevnikom v torbici. Priznam, da sem se imela zelo lepo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Morda tudi same razmišljate o dopustu in morda bi bil prav ta hotel zanimiva destinacija. S prijazno ekipo Lifeclassa sem se zmenila za popust za Glitter bralke in kdo ve, morda vam pride tudi prav:

 • s kodo “LORELLA15”
 • 15 % popust na rezervacije za poletne počitnice v Mind Hotelu Slovenija 5* (early booking estate)
 • popust velja za vse rezervacije, prejete najkasneje do 29. 2. 2020
 • rezervacije so možne preko booking@lifeclass.net in +386 5 692 9001
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. Imam namen v mesecu marcu par dni preziveti
  V Portorozu. Bom se pozanimala za rezervacijo.
  Upam, da ne bo problem za enoposteljno sobo.
  Vse povsod, tako zasolijo z ceno. Dobis pa potem zeli sla i sobo, ceprav jo preplacas.
  Neoznačene agencije in hotela, ki bi ponujali enoposteljne sobe brez doplacila, kar ni prav. Dosti nas je, ki bi taksne
  namestotve koristili.
  Lorella, vase predstavitve mode in vsega
  Lepega so top.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.