Mini krila v letošnji jesenski podobi

Prehodno obdobje je ponavadi kot naročeno za nekatere najatraktivnejše modne zgodbe in pomemben del slednjih bodo to jesen ponovno tudi mini krila. Slednja, tako kot lani, prihajajo v vseh materialih in krojih, spet pa nas najbolj navdušujejo ravno tista iz usnja, semiša, denima ter tvida. In tako kot materiali se ponavlja tudi dizajn, pri katerem še vedno prisegamo na ožje modele, krojene kanček na A ter z obveznim visokim pasom. Za spremembo bomo te mesece več pozornosti posvetile mini krilom v kompletu s suknjičem, torej kostimom v mini različici.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Možnosti za stajlinge je tokrat res nešteto, zahvala pa ne gre zgolj samemu mini krilu, temveč tudi nekaterim preostalim modnim zapovedim, ki se pravzaprav odlično znajdejo prav v takšnih primerih. Tu so torej mini krila in mules pete, mini krila in sandali z visoko peto, mini krila in škornji oziroma gležnjarji, pa tudi mini krila in daddy superge. Za zgornji del predlagam tanjše pulije, s črtami ali brez, ujemajoče se (ali pa ne) blazerje ter, dokler temperature to dopuščajo, tudi crop tope oziroma slip tope s čipkasto obrobo. Posebno mesto ponovno pripada kombinacijam z debelimi pleteninami, kot so na primer oversize puloverji ali pa dolge jope.

Monki
Miss Sixty
People Tree
Asos

Nenazadnje gre pri kombinacijah s takšnim kosom omeniti še dva izredno pomembna dodatka, ki v tem primeru skoraj veljata za obvezni del looka – belt ali saddle torba, ki ju nosimo okoli pasu ali pa preko trupa, ter sam pas, ki naj bo tokrat dekoriran, širši in nasploh vpadljiv.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja
  1. Pri takšnem stilu (kjer so krila oziroma obleke), se vedno sprašujem, kakšne nogavice nositi. V jesensko/zimskih dneh si ne predstavljam, da spodaj ne bi nosila hlačnih nogavic :). Torej, kaj se predlaga, da bo IN :)?

    1. Tamara dokler temperature dovoljujo, bomo seveda kar brez, ker je tako verjetno najlepše, a vendar modne smernice letošnjo hladno sezono predlagajo črne, prosojne najlonke, še najraje tiste klasične, s kančkom leska, kot so jih nosile že naše mame. Velika inspiracija ta hip so namreč 80-ta. Nekoliko več o najlonkah pa v članku, ki sledi tekom naslednjega tedna 😉

      Lep vikend,
      Lucy

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.