Moda za otroke: ananasi, sladoledi in lubenice

O otroški modi še nisem pisala, čeprav sem mama male Sofie, hkrati pa dobro vem, da otroci zelo hitro vse prerastejo in je zato moda za njih nekaj povsem drugačnega kot za nas odrasle. V letošnjem poletju so me vseeno prevzeli čudoviti detajli v obliki ananasa, sladoleda, lubenice in bonbonov, ki jih v bistvu najdemo tudi na področju mode za ženske. Vse spominja na velik sorbet in zelo so mi všeč te miniaturne majice, sandali, pajaci, torbe, kopalke, sploh, ko na njih najdem flaminge in že pomislim na skoke v bazen!

Dolce&Gabbana
Gucci
Billybandit
MeriMeri
Poppy Rose
AO76
Ikks
Archimede

Fantki so žal prikrajšani, saj je za punčke veliko več izbire in dejansko je tako, da se lahko male princese poigrajo z motivi in barvami, ki kar kličejo po veselju. Povem vam, da bi z veseljem obula njihove Vanske ali se poigrala s češnjami na kopalkah, čeprav verjamem, da obstajajo zelo podobne različice tudi za “velike”. Brezhibnost poletja je torej ujeta v modne kose, ki so zdaj zelo v modi in jih z lahkoto tudi nosimo, sploh na dopustu. Ker ima moja punčka že zelo jasen okus, verjamem, da je tako tudi z vašimi malčki doma; to pa so kosi, ki jim bodo prav gotovo všeč, ker so razigrani tako, kot je pač otroški svet.

Vans
Stella McCartney
Saint Barth
Pepe
Gaufrette
Monnalisa
Xavem

Ne vem, kako je z vami, a sama vidim vse te kose tudi v normalni velikosti in bi z veseljem nosila torbico v obliki sladoleda ali si omislila tistega gigantnega flaminga za v bazen. Mar ni tako, da prav psihologi trdijo, da ne smemo nikoli pozabiti na otroka, ki je v nas?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.