Modna inspiracija iz omare igralke Dakote Johnson

Igralko Dakoto Johnson poznamo po mnogih vlogah v filmih, ena izmed najbolj prepoznavnih je v vlogi Anastasie Steel v filmih 50 odtenkov sive. Igralska kariera ji je bila položena v zibelko, saj sta njena starša filmska igralca Melanie Griffith in Don Johnson. Skozi leta pa je Dakota postala prava modna ikona in iz njene omare lahko črpamo veliko inspiracije. Med spremljanjem njenega uličnega sloga je moč opaziti, da ima vedno izredno trendi in za njeno postavo popolno krojene jeans hlače. Kroj je nekoliko bolj širok in nekaj centimetrov nad gležnji. Te največkrat nosi z navadno T majico.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Na rdečih preprogah se Dakota spremeni v elegantno damo. Največkrat jo lahko vidimo v različnih kostimih. Od črnih, rdečih, karo sivih in še bi lahko naštevali. Zelo zanimiva je tudi kombinacija krajšega blazerja in oprijetega krila, ki ji izredno lepo pristoji. Njen stil je vsekakor minimalističen in ne glede na priložnost posega po klasičnih kosih, ki nikoli ne gredo iz mode. Velik plus kostimov je tudi to, da lahko kose nosimo tudi posamično, in to Dakota brez dvoma tudi počne.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterst
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Prej omenjene T majice so njena strast, v enem izmed intervjujev je povedala, da jih zbira. Vintage, največkrat z napisi bandov in nekoliko bolj oversized kroja. Kot že omenjeno, te največkrat obleče z jeans hlačami. Za piko na i pa poskrbijo sončna očala, njena izbira je res velika. Med oblikami ima najraje cateye okvirje, a zelo rada poseže tudi po okroglih. Črni ali rjavi, na njeno svetlo polt in rjave lase se podajo vsi odtenki.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.