Modna pridobitev pri nas: Atelier DH Fashion

Priden je naš David Hojnik in sploh nimam česa dodati. Deloven kot mravlja, vztrajen, zelo osredotočen in v svojem delu edinstven. Všeč mi je zato, ker ustvarja glamur z glamurjem v glavi in se ne boji rdečih preprog. Če pa slučajno menite, da jih je pri nas premalo, nič zato, saj je vsak dan dobra priložnost za to, da se oblečemo s smislom za stil. V Mariboru je pred kratkim nastal njegov atelier, za katerega pravi: “Atelier DH fashion so moje sanje in vizija. Ne gre zgolj za novo modno trgovino, temveč za prostor stilskih doživetij. Nahranili bomo vaše oči in dušo. Vsak centimeter smo uredili z mislijo na vas. Želimo si, da bi se v ateljeju za vas čas ustavil in bi lahko v lepoti svojega malega modnega doživetja uživali na polno.”

Foto: Marko Pigac
Foto: Marko Pigac
Foto: Marko Pigac
Foto: Tibor Golob
Foto: Tibor Golob

Predstavitev nove kolekcije in butika je bila prav težko pričakovana, v času, ko se okoli mode pri nas ne dogaja prav veliko. Jasno je, da je splošna situacija marsikoga ustavila, čeprav osebno verjamem, da je kreativnost neustavljiva. Odprtje ateljeja, ki je s svojimi provokativnimi izložbami buril radovednost mimoidočih že zadnjih nekaj mesecev, so pospremili tudi številni znani Slovenci, z mnogimi od njih Hojnik tudi pogosto sodeluje. Vemo, da je zelo povezan z znanimi ženskami glasbenega sveta, po drugi strani pa zna obleči tudi vsakdanjo žensko, ki bo pri njemu našla od kostima do super elegantne in razkošne večerne obleke.

Foto: Tibor Golob
Foto: Tibor Golob
Foto: Tibor Golob
Foto: Tibor Golob
Foto: Tibor Golob

O tem projektu David pove še tako: “Ni bilo prav lahko. Zadnjih deset mesecev sem v rokah pogosteje od krojaškega držal gradbeni meter. A pravkar je vse dobilo smisel. Vesel sem, da je obdobje dvomljivcev, ko so nas nekateri spraševali, od česa sploh živimo, mimo. Želim si, da s svojo zgodbo navdihnemo, opogumimo še koga, ki si želi razpreti krila in početi to, kar ga resnično osrečuje. Za lepe stvari v življenju se je vredno boriti.” Torej, drage moje, če vas slučajno pot zanese v Maribor, ga obiščite na Ulici 10. oktobra 7.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.