Modne bleščice tega tedna

Minuli teden ni prinesel velikih, pomembnih modnih ali lepotnih novic, so pa zato tu ponovno številne nove reklamne kampanje. Mnogih od teh vsekakor ne gre zamuditi, predvsem če se v njej znajde kak znan filmski, glasbeni ali pač manekenski obraz. Poglejmo nekaj najzanimivejših.

Atelier Swarovski letos praznuje 10. obletnico, za kar so v sklopu jesenskih novosti pripravili posebno kolekcijo v sodelovanju s kreatorjem Jasonom Wujem, za kampanjo pa je pozirala dolgoletna ambasadorka znamke ter Jasonova dobra prijateljica, Karlie Kloss.

Swarovski

Znamka Tod’s je tokrat pripravila posebno, kapsulno kolekcijo v sodelovanju z luksuzno spletno prodajalno MyTheresa.com, ki vsebuje loafer čevlje v različnih odtenkih in materialih.

MyTheresa x Tod’s

Novo reklamno kampanjo je predstavila tudi modna hiša Oscar de la Renta, tokrat prvič v rokah vodilnih kreatorjev Laure Kim in Fernanda Garcie, medtem ko je zanje pozirala Mariacarla Boscono.

Oscar de la Renta

Jesensko oglasno kampanjo je razkril tudi slavni Karl Lagerfeld, zanj pa je pozirala trenutno izredno popularna Stella Maxwell.

Karl Lagerfeld

S črno-belimi reklamnimi fotografijami pa se tokrat ponaša Saint Laurent, ki je za svoje modele izbral igralko in pevko Charlotte Gainsbourg, Mico Arganaraz ter Binx Walton.

Saint Laurent

V prvi polovici letošnjega leta so pri H&M oznanili prihod nove znamke Arket, ki pa tokrat že predstavlja svojo prvo reklamno kampanjo kosov. Ti združujejo tako kvaliteto kot brezčasnost.

Arket

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.