Modne bleščice tega tedna

September je nedvomno čas modnih in lepotnih novosti, zahvaljujoč predvsem fashion weeku, pa tudi novim kampanjam in kolekcijam, ki so v prehodnem obdobju pač nujne. Tokratni teden je torej vse prej kot dolgočasen, vse oči pa so že nekaj dni uprte v svetovne metropole mode.

Teden mode v New Yorku je za nami, celotno dogajanje pa se je že preselilo v London, kjer bo vse do srede ponovno kaj videti.

Marchesa SS 2018

Reklamna kampanja znamke Calvin Klein Jeans tokrat pod taktirko kreatorja Rafa Simonsa izžareva minimalizem, za kar pa je odgovoren tudi njegov dolgoletni fotograf Willy Vanderperre.

Calvin Klein Jeans

V jesenski kampanji modne hiše Carolina Herrera pa so tokrat za slovitega Maria Testina pozirale Lily Aldridge, Grace Elizabeth ter Maria Borges.

Carolina Herrera

Kot obraz jesenske kolekcije znamke Sportmax se ponovno vrača brazilska lepotica Adriana Lima, ki tokrat pozira v strukturiranih, večkrat tudi oversize kosih.

Sportmax

Svojo povezavo v velikem slogu nadaljujeta tudi Banana Republic in Olivia Palermo, ki sta v sklopu newyorškega tedna mode predstavila posebno see now buy now kolekcijo.

Olivia Palermo x Banana Republic

Ta vikend smo si že lahko ogledali oglasni video zapeljive znamke spodnjega perila Intimissimi, kjer je nastopila igralka Dakota Johnson. A pod naslovom #Insideandout so to jesen pozirale tudi model Irina Shayk, tenisačica Ana Ivanović ter profesionalna kuharica Ella Mills.

Irina Shayk za Intimissimi

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.