Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en jesensko obarvan teden, ki je tako v modnih kot lepotnih vodah prinesel kar nekaj novih kampanj, revij in ostalih novosti. Večina teh je tokrat osredotočena na spodnje perilo, več kot očitno pa je, da se približuje tudi praznično obdobje:

Modna revija spodnjega perila Victoria’s Secret je tudi letos prinesla obilico čudovitih in predvsem zapeljivih kosov na še bolj seksi telesih mnogih znanih obrazov. Zadnjič pa je, vsaj tako namigujejo številni mediji, nastopila Alessandra Ambrosio, verjetno eden izmed njihovih najbolj znanih modelov, ki je na reviji nastopila že 17. zapored.

Alessandra Ambrosio za Victorias Secret Fashion Show 2017

Medijska hiša Forbes je razkrila lestvico najbolje plačanih modelov letošnjega leta, na samem vrhu pa je supermodel Gisele Bündchen tokrat zamenjala mlada zvezdnica Kendall Jenner, ki je v zadnjem letu zaslužila kar 22 milijonov ameriških dolarjev.

Kendall Jenner

Gisele pa kljub temu ostaja eden izmed najbolj zaželjenih modelov na svetu, kar med drugim dokazujejo tudi številne reklamne kampanje. Tokrat se je pojavila kot obraz nakita Vivara, natančneje v njihovem božičnem oglasu.

Vivara

Znamka Calvin Klein je pred kratkim najavila posebno sodelovanje s podjetjem Amazon Fashion, obraz njihove kampanje pa je postala popularna Karlie Kloss.

Calvin Klein x Amazon Fashion

Poleg zgoraj omenjenega sodelovanja pa so pri znamki Calvin Klein kot novi obraz njihovih jeans kosov ter kolekcije spodnjega perila med drugim izbrali tudi Solange Knowles, sestro slavne pevke Beyonce.

Calvin Klein

V novi kampanji sončnih in korekcijskih očal Jason Wu Eyewear pa se je tokrat pojavila kanadska lepotica Meghan Collison, medtem ko je za fotografije poskrbel Jason Ryang.

Jason Wu Eyewear

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.