Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se približujemo praznikom, bolj pestro postaja tudi na modnem in lepotnem področju, saj številne znamke hitijo predstavljati čudovite kolekcije, ki bi utegnile postati popolno darilo za letošnji božič. Hkrati pa so mnogi že povsem v novem letu, saj je tu kar nekaj novih sodelovanj med pomembnimi imeni industrije, ogromno pa je že kolekcij za naslednje tople mesece. Preverimo nekaj najodmevnejših tega tedna:

Nemška modna hiša Jil Sander je pred nedavnim napovedala kar nekaj novosti, med drugim tudi zanimiva sodelovanja, kjer je prvo na seznamu ravno s slovitim fotografom Mariom Sorrentijem. Kolekcijo so poimenovali “Interpretation Project 001“, vsebuje pa unisex T majice z njegovimi najbolj znanimi fotografijami.

Jil Sander x Mario Sorrenti

Modna hiša Saint Laurent je tokrat v svojo reklamno kampanjo za pomlad in poletje 2018 vključila nekatera nabolj slavna imena modne scene, kot je tudi supermodel Kate Moss.

Kate Moss za Saint Laurent

Pred fotografske objektive pa se je v polnem zagonu vrnila tudi Cara Delevingne, ki jo lahko tokrat opazimo v številnih kampanjah, med drugim tudi znamke Puma, natančneje za model superg “Muse Echo”.

Puma

Kralj rdečih podplatov Christian Louboutin je predstavil novo sodelovanje z Disneyjem, tokrat že tretje po vrsti, kot navdih pa je v tej kolekciji služil film “Star Wars: The Last Jedi“.

Christian Louboutin x Disney

Priznana make-up artistka Pat McGrath se je po uspešnih kolekcijah ličil tokrat podala v svet oblačil, saj je pripravila svojo prvo kolekcijo, sestavljeno iz osmih kreacij, poimenovano “Apparel 001“.

Pat McGrath

Pravkar pa je svojo pre-fall 2018 kolekcijo predstavila tudi modna hiša Chanel, v kampanji katere je nastopila priljubljena Anna Ewers.

Chanel

Znamka prestižnih ur Omega je predstavila kar nekaj novosti, med drugim pa sta v njihovih kampanjah blestela dva pomembna modela ta hip – Alessandra Ambrosio za kampanjo Seamaster Aqua Terra ter Gaia Gerber za novo žensko uro Tresor.

Omega
Omega

Zabavno praznično kampanjo pa so ponovno pripravili tudi pri znamki spodnjega perila Yamamay, kjer sta pozirala modela Hailey Clauson ter Pietro Boselli.

Yamamay

Še ena od zanimivih kampanj za letošnje praznike pa prihaja s strani kozmetične hiše Marc Jacobs Beauty, v kateri je nastopila zapeljiva Valentina Sampaio.

Marc Jacobs Beauty

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.