Modne bleščice tega tedna

Poplava spomladanskih modnih in lepotnih kampanj se je v veliki meri nadaljevala tudi v tokratni teden, saj je bil ta prežet z nekaterimi najpomembnejšimi oglasi največjih oziroma najslavnejših modnih in kozmetičnih hiš. Mnoge med njimi so se ponovno odločile za znana imena tako modelov kot igralk ali pevk, spet druge so raje najele manj znane, morda kanček bolj sveže obraze.

Pri Chloé je svojo prvo reklamno kampanjo v vlogi kreativne direktorice predstavila Natacha Ramsay-Levi, ki je k sodelovanju povabila slovitega fotografa Stevena Meisla.

Chloe

Za Stevenovo delo pa se je odločil tudi Marc Jacobs, ki je v vodni odsev spomladanske kampanje vključil modele Fran Summers, Cristino Piccone, Leo Julian, Sveto Black, Remington Williams, Sophie Martynova ter ostale.

Marc Jacobs

Novo smer pa je pri Robertu Cavalliju določil tudi njihov novi kreativni direktor Paul Surridge, ki je kot zvezdo pomladne kampanje določil nizozemski model Brigit Kos.

Roberto Cavalli

Modna hiša Miu Miu je za snemanje nove reklamne kampanje izbrala Arizono, poziralo pa je precejšnje število bolj ali manj znanih modelov z igralko Elle Fanning na čelu.

Miu Miu

Precej drznejši look pa v tokratni kampanji predlaga znamka DSquared2, saj se je namreč osredotočila predvsem na biker šik stil.

DSquared2

Stuart Weitzman je v svojo spomladansko vizijo vključil kar dve izredno pomembni imeni modne industrije – Kate Moss in Gigi Hadid.

Stuart Weitzman

Veliko občudovanja vzbuja tudi Diorjev Make-up obraz Bella Hadid, ki se je tokrat znašla v njihovi novi kampanji za balzam Lip Glow.

Dior

Pevka Rita Ora ostaja obraz kozmetike Rimmel, tokrat pa pozira v najnovejšem oglasu za njihovo šminko, poimenovano Stay Matte.

Rimmel

Nova ambasadorka znamke Revlon pa je postala vse bolj zaželena in uspešna igralka Gal Gadot, ki na njihovih prvih fotografijah deluje naravnost čudovito.

Revlon

David Beckham se podaja v svet kozmetike, saj je v sodelovanju s podjetjem L’Oréal Luxe ustvaril lastno negovalno znamko za moške in jo poimenoval House 99.

David Beckham

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.