Modne bleščice tega tedna

Minuli teden so ponovno popestrile predvsem najnovejše reklamne kampanje, namenjene letošnji pomladi in poletju, a še bolj kot to je v začetku tedna  naše zanimanje pritegnil pariški haute couture, torej teden visoke mode, kjer bodo v vsej svoji lepoti tudi letos zažarele številne luksuzne kreacije mnogih najpomembnejših modnih hiš:

Dior

Phoebe Philo zapušča slovito modno hišo Céline, njeno mesto kreativnega direktorja pa bo z začetkom februarja prevzel znani oblikovalec Hedi Slimane.

Hedi Slimane

Za svojo lastno znamko kopalk pa se je, po dolgoletnem poziranju za slovito znamko Victoria’s Secret, odločila tudi Candice Swanepoel, poimenovala pa jo je Tropic of C.

Candice Swanepoel

Oblikovalec sončnih očal Alain Mikli je tokrat predstavil kapsulno kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju s couture kreatorjem Alexandreem Vauthierjem, medtem ko je za kampanjo pozirala Kate Moss.

Za svojo reklamno kampanjo letošnje tople sezone se je znamka Elisabetta Franchi odpravila na podeželje, pozirala pa je prelepa Devon Windsor.

Elisabetta Franchi

Model Kendall Jenner je osvojila še eno pomembno spomladansko kampanjo, tokrat za modno hišo Missoni, ki je svoje novosti predstavila v puščavi.

Missoni

Pri Escadi pa so se tokrat odločili za supermodel in igralko Amber Valletta, ki je na fotografijah njihove nove kampanje naravnost očarljiva.

Escada

Kozmetična znamka Revlon je tokrat dobila kar 6 novih ambasadork, ki bodo predstavljale kampanjo Live Boldly. Med njimi so se znašle Adwoa Aboah, Imaan Hammam ter Ashley Graham, ki je hkrati tudi prvi plus size model, ki je postal obraz lepotne znamke.

Revlon

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.