Modne bleščice tega tedna

Ponovno smo doživeli teden, poln modnih novosti, saj se prav ta mesec odvijajo najpomembnejše svetovne revije ženske ready-to-wear mode. Pretekli teden se je tako celotno dogajanje preselilo iz Londona v Milano, kjer so se dan za dnem pričenjale revije največjih modnih hiš, kot so Versace, Moschino, Max Mara, Fendi in podobni. A hkrati so še vedno aktualne tudi spomladanske kampanje, zato poglejmo nekaj najpopularnejših tega tedna.

Versace Jesen 2018

Modni konglomerat Kering je v sodelovanju z londonsko šolo za modo pripravil poseben spletni izobraževalni program, ki bo osredotočen predvsem na luksuzno in trajnostno modo.

Kering in London College of Fashion

Mlajša sestrica slovite Kate Moss, Lottie Moss, je tokrat pripravila posebno kolekcijo oblačil v sodelovanju z znamko PacSun.

Lottie Moss za PacSun

Ta teden je v prodajo končno prispela težko pričakovana obutvena kolekcija, ki je plod glamuroznega sodelovanja med znamkama Jimmy Choo in Off-White.

Jimmy Choo x Off-White

Popularni model Gigi Hadid je tokrat sklenila sodelovati z znamko očal Vogue Eyewear, s katero je pripravila kapsulno kolekcijo kul sončnih očal.

Gigi Hadid za Vogue Eyewear

Letošnjo kampanjo za spomladansko-poletno kolekcijo očal pa je predstavila tudi modna hiša Chanel, za katero je pozirala Adwoa Aboah.

Chanel Eyewear

Tu je tudi najnovejša kampanja znamke Calvin Klein Jeans, ki je pod sklopom #MyCalvins tokrat združila tri znana imena: Paris Jackson, Millie Bobby Brown ter Lulu Tenney.

Calvin Klein Jeans

Model Kendall Jenner je ponovno nastopila kot ambasadorka znamke adidas, tokrat za posebno kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju med adidas Originals ter kreatorko Danielle Cathari.

adidas Originals x Danielle Cathari

V sodelovanju s kozmetično znamko NARS pa je tokrat čudovito kolekcijo ličil pripravil kreator Erdem Moralioglu, poimenovali pa so jo Strange Flowers.

Erdem x NARS

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.