Modne bleščice tega tedna

Kot kaže, začetek pomladi, ki je pred nami, daje ogromen zagon tudi modni in lepotni industriji, saj je bil pretekli teden prežet z raznoraznimi novostmi. Večina jih seveda predstavlja svoje najbolj sveže, spomladanske kampanje ter kolekcije, ki bodo kot nalašč za to prehodno obdobje, hkrati pa je tu kar nekaj napovedi o povsem novih proizvodih, znamkah in njihovih spremembah. Poglejmo najodmevnejše tega tedna.

Vse je razžalostila novica o smrti slovitega kreatorja in ustanovitelja modne hiše Givenchy, Huberta de Givenchyja, ki se je v začetku tedna poslovil v 91. letu starosti.

Hubert de Givenchy

Številnim pomembnim imenom modnega sveta, kot so Michael Kors, Giorgio Armani, Stella McCartney in ostali, ki so se že odpovedali uporabi pravega krzna v svojih kolekcijah, se je po novem pridružila še modna hiša Versace.

Versace

Svojo prvo kampanjo je za modno hišo Louis Vuitton tokrat predstavila igralka Emma Stone, v novi kampanji pa so nastopila tudi številna druga znana imena, kot so Ruth Negga, Lea Seydoux, Laura Harrier, Xavier Dolan, Justin Theroux, Freja Beha Erichsen, Natalie Westling, Sora Choi, Signe Veiteberg ter Janaye Furman.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Povsem pastelno obarvano kampanjo pa je za letošnjo pomlad in poletje predstavila modna hiša Chanel, z modeloma Grace Elizabeth in Luno Bijl v glavnih vlogah.

Chanel

Modna hiša Saint Laurent je za letošnjo pomlad predstavila sklop črno-belih reklamnih fotografij, za kampanjo, poimenovano #YSL14 pa so pozirale Anja Rubik, Raquel Zimmermann, Hiandra Martinez ter Cara Taylor.

Saint Laurent

Cara Taylor pa je tokrat dobila tudi glavno vlogo v novi kampanji znamke Max Mara, kjer so jo odeli v nevtralne tone letošnje pomladi.

Max Mara

Da je supermodel Cindy Crawford še kako zaželena med modnimi imeni, dokazuje tudi nova kampanja znamke Reserved, saj je Cindy tokrat postala njihov novi obraz.

Reserved

Igralka Gal Gadot je pred nedavnim postala novi obraz športne znamke Reebok ter se tako pridružila njihovim že znanim ambasadorkam, kot so Gigi Hadid, Victoria Beckham ter Ariana Grande.

Reebok

Novi obraz pa je dobila tudi znamka nakita Pandora, ki je tokrat za ambasadorko izbrala pevko Ciaro.

Pandora

Približuje se topla sezona, zato so nekatere znamke že predstavile svoje kampanje za kopalno sezono. Med njimi se je tako znašla znamka Zimmermann, za katero je letos pozirala Andreea Diaconu.

Zimmermann

Svoj izbor letošnjih kopalk pa je pokazala tudi modna hiša Tory Burch, ki je pred fotografski objektiv povabila model Edito Vilkeviciute.

Tory Burch

Tu je še ena Diorjeva make-up kampanja, tokrat za njihov novi izdelek Dior Addict Lacquer Plump, za katerega tudi tokrat pozira Bella Hadid.

Dior

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.