Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je ponovno postregel s precej zanimivimi novicami iz modnega in lepotnega sveta, med njimi pa so tokrat bolj kot same kampanje prevladovale spremembe znotraj znamk. Pomlad torej tudi tokrat prinaša premike in nove odločitve, preverimo nekaj najbolj glasnih tega tedna.

Med zadnjimi velikimi modnimi imeni, ki so oziroma bodo v letošnjem letu iz svojih kolekcij črtale pravo krzno, se je znašla tudi modna hiša Maison Margiela, zasluga pa gre predvsem njihovemu kreativnemu vodji Johnu Gallianu.

John Galliano

Stella McCartney je naznanila, da bo po novem ponovno edina lastnica svoje modne hiše, saj bo preostali delež, ki ga je pred leti prodala konglomeratu Kering, odkupila nazaj.

Stella McCartney

Medtem pa je za novo kampanjo njene posebne linije Adidas by Stella McCartney pozirala simpatična Karlie Kloss.

Adidas by Stella McCartney

Modna hiša Comme des Garçons je presenetila z najavo, da prihaja posebna in hkrati cenovno ugodnejša znamka, ki bo naprodaj zgolj v njihovi spletni prodajalni.

Comme des Garçons

Tommy Hilfiger navdušuje tudi ta teden, saj je namreč tu njihova prva spomladanska kolekcija, poimenovana Adaptive Collection, prilagojena pa je ljudem s posebnimi potrebami oziroma telesnimi hibami.

Tommy Hilfiger

Modna hiša Burberry je v novi kampanji z naslovom The Trench Reimagined v ospredje postavila svoj ikonični trenč.

Burberry

Spomladanska reklamna kampanja za modne dodatke Marca Jacobsa je tokrat postregla z glamuroznimi kosi, ki so jih nosili modeli, kot so Lily Nova, Aube Jolicoeur, Carissa Pinkston in ostali.

Marc Jacobs

Novopečena mamica Chiara Ferragni tokrat blesti v vlogi ambasadorke nakita Pomellato, kar dokazujejo tudi fotografije njihove zadnje kampanje.

Pomellato

Poljska kozmetična znamka Inglot je te dni napovedala pomembno sodelovanje s pevko Jennifer Lopez, kolekcija pa bo vsebovala kar 70 proizvodov.

Jennifer Lopez za Inglot

Zdi se, kot da se mladi model Kaia Gerber pojavlja prav povsod, zato nič čudnega, da smo jo tokrat zasledili tudi v novi kampanji zadnje Jacobsove dišave Daisy Love.

Marc Jacobs

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.