December je tu in z njim vse tiste najbolj bleščeče novosti leta, tako v lepotnem kot modnem svetu. Te dni je v zraku že močno čutiti vonj prihajajočih praznikov, ki jim seveda pripadajo vse tiste prečudovite reklamne kampanje, ki obljubljajo nekatere najlepše stajling zgodbe, make-up podobe in seveda tudi najboljše ideje za posebna darila. Poglejmo torej, kaj nas je očaralo v preteklem tednu:

Modna hiša Etro tokrat predstavlja predogled v podobo tople sezone 2023, naslovljen Step Into the Holidays, seveda elegnatno pomešano s povsem praznično obarvano reklamno kampanjo.

Etro

Zanimivo modno zmes pa lahko ta trenutek zasledimo tudi v posebni kolekciji, ki je je zmes sodelovanja Tod’s x 8 Moncler Palm Angels. Športno obarvane tople kose so postavili v povsem sončno navihan Miami, njihov obraz pa je postala ikona modnega sveta Naomi Campbell.

Tod’s x 8 Moncler Palm Angels

Da lahko modni in športni svet prav lepo sodelujeta pa dokazuje tudi nova, kapsulna kolekcija, ki je plod vnovičnega združevanja idej med Michaelom Korsom ter znamko Ellesse, kot njihova ambasadorka pa se vrača Emily Ratajkowski.

Michael Kors x Ellesse

In tu je še eno zanimivo sodelovanje, ki se vrača kar po dveh letih – Jimmy Choo x Timberland, njihov obraz pa je pevka in igralka Justine Skye.

Jimmy Choo x Timberland

Kar nekaj novosti prihaja tudi z lepotnega področja, kjer te dni izstopa povsem sveža reklamna kampanja modnega dvojca Dolce & Gabbana, v njej pa zapeljuje brazilska pevka Anitta.

Dolce & Gabbana Beauty

V povsem praznično podobo se je v teh dneh ovila tudi izredno popularna dišava Caroline Herrera Good Girl, kjer so pripravili čisto posebno, zbirateljsko različico z naslovom Gold Fantasy, seveda pa je obraz kampanje tudi tokrat model Karlie Kloss.

Komentiraj