Modne bleščice tega tedna

Še en izredno vroč poletni teden je za nami in prav težko je razmišljati o prihajajočih hladnih mesecih. Pa vendar sta modni in lepotni svet že v celoti odeta v jesensko, celo zimsko podobo, kaj kmalu pa bodo na vrsti tudi tedni mode naslednje pomladi in poletja. Preverimo torej, kaj lepega nas je pričakalo v teh dneh:

Novo kampanjo jeseni 2023 tokrat predstavlja hiša Saint Laurent, za katero sta pozirali Kate Moss ter Shalom Harlow.

Saint Laurent jesen 2023

Po jeseni je zadišalo tudi pri znamki Boss, njihova reklamna kampanja pa se prav tako ponaša z mnogimi zvezdami modne industrije: Naomi Campbell, Gigi Hadid ter Suki Waterhouse.

Boss jesen 2023

Že v zimske mesece pa je te dni zajadrala Stella McCartney, za katero je v družbi konj pozirala Kendall Jenner.

Stella McCartney zima 2023/24

Zgolj kratek vpogled v prihajajočo kampanjo hladne sezone 2023/24 pa nam te dni nudi Moschino, ki razkriva, da je novi obraz hiše postala Tiffany Young.

Moschino jesen 2023

Supermodel kot obraz naslednje hladne sezone si je zamislila tudi znamka MCM, za katero je pred fotografski objektiv stopila slovita Cindy Crawford.

MCM jesen 2023

Po ulicah New Yorka so se v novi, jesenski kampanji DKNY z naslovom DKNY For You sprehodili modeli Amelia Gray Hamlin, Abby Champion, Catarina Guedes, Hiandra Martinez, Peter Dupont in Christian Combs.

DKNY jesen 2023

Emily Ratajkowski, Liu Wen in Nora Attal pa so zvezde letošnje jesenske kampanje Tory Burch.

Tory Burch jesen 2023

Novost na področju torbic tokrat razkriva Ralph Lauren, kjer s torbico RL 888 v rokah pozirata Anna Ewers in Fei Fei Sun.

Ralph Lauren
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.