Modne bleščice tega tedna

Še en vroč, poletni teden je za nami in tudi ta je minil vse prej kot ležerno, vsaj ko je govora o modnih in lepotnih novostih. Zopet se srečujemo s kampanjami, katere vse glasneje oznanjajo, kakšna jesen in zima nas čakata letošnjo hladno sezono. In kot pribito drži, da tudi slednja ne bo brez elegance in kul kosov.

Tom Ford točno ve, kako poskrbeti za šarm, ne glede na dano sezono, kar dokazuje tudi nova kampanja, v kateri tokrat blestijo Alexandre Cunha, Anok Yai, Erik van Gils in Mariacarla Boscono.

Znamka MICHAEL Michael Kors to jesen v ospredje potiska izredno drzne kose, v katerih je letos zanje pozirala Bella Hadid.

MICHAEL Michael Kors

Umetnost pa je tokrat velik navdih jesenski kampanji znamke BOSS, kjer ogromno elegance prispevata tudi modela Saskia de Brauw ter Sora Choi.

Hugo Boss

Naravnost osupljiva je v novi kampanji znamke BCBGMAXAZRIA, poimenovani Be Your Own Muse, model Adriana Lima, ki predstavlja nekatere najzapeljivejše kose letošnje jeseni.

BCBGMAXAZRIA

Na šik elemente hladne sezone pa stavi tudi znamka Massimo Dutti, ki v svoji pre-fall 2019 kampanji na pariške ulice postavlja model Caro Taylor.

Massimo Dutti

Znamka Guess tokrat predstavlja svoj jesensko-zimski izbor njihove Denim linije, v seksi kampanji pa letos pozirajo Iuliia Vasileva, Emily Deyt-Aysage in Stefano Sala.

Guess Denim

Pevka Rihanna ostaja osrednji model njene slovite znamke Savage x Fenty, kjer za avgustovsko kampanjo svoje zapeljive obline razkazuje v novi kolekciji spodnjega perila.

Savage x Fenty

Tu pa je tudi še en sklop oglasnih fotografij športne znamke PUMA, kjer zopet pozira njihov obraz Selena Gomez, tokrat pa izpostavljajo novi model superg, poimenovan Cali Remix.

PUMA
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.