Modne bleščice tega tedna

Tokrat je novoletni teden ponudil kanček zatišja tudi v modnih in lepotnih vodah, kar pomeni, da je svežih kampanj ta hip nekoliko manj, a ne za dolgo. Že prvi tedni januarja bodo namreč prinesli pravo eksplozijo spomladanskih oglasov ter kolekcij za valentinovo, zato se kar pripravimo na val svežine, ki je pred nami.

Saint Laurent je tik pred iztekom leta 2019 ponudil bleščečo kampanjo z naslovom YSL28 Le Smoking, kjer ni manjkalo največjih modnih zvezd, vse od Naomi Campbell in Kate Moss pa do Freje Beha Erichsen, Stelle Tennant, Liye Kebede, Mice Argañaraz ter Anje Rubik.

Saint Laurent

Izredno kul ostaja tudi Isabel Marant Etoile, ki tokrat razkazuje novosti v sklopu kolekcije resort 2020, kjer glavno vlogo igrajo predvsem denim in cvetlični kosi.

Isabel Marant Etoile

Za valentinovo je tokrat čisto posebno sodelovanje pripravila tudi pevka Rihanna, natančneje njena modna znamka Savage x Fenty, kjer je ideje združila z ameriškim oblikovalcem Adamom Selmanom.

Savage x Fenty

Danska znamka Only letos praznuje 25. obletnico ustvarjanja, spomladansko kolekcijo pa so zato želeli izpostaviti še močneje ter zato h poziranju za kampanjo povabili znani model Doutzen Kroes.

Only

Tokratno jesensko-zimsko kolekcijo korekcijskih in sončnih očal pa so predstavili pri modni hiši Dolce & Gabbana, kjer so si za novo kampanjo izposodili ljubke obraze Chiare Scelsi, Nuri Son in Chey Carty.

 

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.