Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno teden, poln jesenskih novosti, in v kolikor določene modne hiše še niso predstavile svoje kampanje hladne sezone, po pravici povedano, že kanček zamujajo. Nič za to, do pričetka slednje je še dolga, torej je časa več kot dovolj, da spoznamo trende in IT kose vseh. Poglejmo, katere reklamne kampanje so tokrat dosegle sam vrh priljubljenosti:

Moschino se tokrat poigrava z dramo, natančneje njihova nova kampanja spominja na “tv limonado” preteklih 80., v kateri pa nastopajo nekateri najprepoznavnejši obrazi modnega sveta, med drugim tudi Gigi Hadid, Joan Smalls ter Irina Shayk.Kanček moškega pridiha, pomešanega z ogromno elegance, si je v novih oglasih privoščila modna hiša Alberta Ferretti, v njih pa je pozirala Rianne van Rompaey.

Novo kampanjo je predstavila tudi znamka Miu Miu, ki to jesen ostaja na podeželju, v družbi številnih modelov, kot so Hailey Baldwin (oziroma Bieber), Adut Akech, Jean Campbell, Abby Champion, Tang He, Meghan Roche ter Aliet Sarah.

Miu Miu

Naravnost sanjsko zapeljiva pa ostaja tudi povsem sveža kampanja znamke Zimmermann, ki je za obraz letošnje jeseni ponovno izbrala model Birgit Kos.

Zimmermann

V že poznano vlogo pa se za jesensko kampanjo znamke Zadig & Voltaire vrača supermodel Kate Moss.

Svoje novosti hladne sezone tokrat v novi kampanji predstavlja tudi znamka Ganni, v nekaterih must have kosih pa pozira model Jessie Bloemendaal.

Že četrto zapored pa je sodelovanje med znamko Marina Rinaldi ter plus size modelom Ashley Graham, ki tokrat v novi kolekciji nudi predvsem čudovite denim kose za vse ženske z oblinami.

Ashley Graham x Marina Rinaldi

Nekoliko drugačno in precej bolj umetniško pot pa je tokrat za novo kampanjo ubral oblikovalec slovitih čevljev Giuseppe Zanotti, v obutvi katerega je pozirala Felice Noordhoff.

Nenazadnje pa je tu še športna moda, natančneje nova kampanja znamke Puma za njihovo novo linijo LQD Cell Shatter, ki jo predstavlja prelepa Adriana Lima.

Puma
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.