Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno vroč teden, ki je na plano potegnil še več poletnih novosti tako modnega kot lepotnega sveta. Seveda se v sam vrh tokrat uvrščajo fashion dogodki, ki so čudovito zaznamovali zadnjih nekaj dni, vse več pa je govora tudi o naslednji jeseni ter kampanjah, ki že izpostavljajo nekatere pomembne trende naslednje sezone. Poglejmo:

Ponedeljkov večer so vse modne oči svojo pozornost usmerile na podelitev nagrad CFDA, kjer so med drugim slavili Brandon Maxwell (Womenswear Designer of the Year), Rick Owens (Menswear Designer of the Year), Jennifer Lopez (Fashion Icon) ter mnogi drugi.

Jennifer Lopez na CFDA Awards 2019

Da svojo kariero supermodela še zdaleč ni zaključila tokrat dokazuje tudi Kate Moss, ki je pozirala za novo kampanjo jesen/zima 2019 modne hiše Armani.

Armani

Pravi nabor znanih imen pa si je v povsem sveži kampanji naslednje hladne sezone omislila tudi hiša Etro, ki je pred fotografski objektiv tako povabila Taylor Hill, Amber Valletto, Grace Elizabeth, Hiandro Martinez, Mariso Berenson in Andreeo Diaconu.

Etro

Skoraj ne mine teden, ko ne bi omenjali znamke Burberry. Tokrat se razlog skriva v novi, pre-fall 2019 kampanji, za katero so pozirali modeli Mariacarla Boscono, Fran Summers ter Rianne van Rompaey.

Burberry

Pri letošnjem poletju pa zaenkrat ostaja Steve Madden, kjer se kolekcija dodatkov deli predvsem na bazične barve, kot sta bela in nude ter super intenzivne, kot so rdeča, neon zelena in limonino rumena.

Steve Madden

Pevka Dua Lipa ostaja priljubljen obraz tudi modne in lepotne industrije, dokaz slednjemu pa je tudi novi naziv, saj je namreč pred kratkim postala obraz znamke YSL Beauty, natančneje njihove nove dišave.

Dua Lipa za YSL Beauty
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.