Modne bleščice tega tedna

Jesen še vedno prinaša nove kampanje trenutne sezone, dokaz temu pa so mnoge novosti tega tedna. Večje in manjše znamke zopet predstavljajo izbor prehodne sezone, kar nekaj pa je tudi tistih, ki že dišijo po toplejših mesecih, pa čeprav le v cruise kolekciji. Poglejmo torej nekaj najodmevnejših novičk tega tedna:

Pri Diorju se tokrat ponašajo s povsem svežo kampanjo, namenjeno kolekciji cruise 2020, v kateri pozirajo Ruth Bell, Adesuwa Aighewi, Jiali Zhao in Ana Barbosa.

Dior

Z novimi fotografijami kampanje New Classics zopet razveseljuje modna hiša Louis Vuitton, ki v družbo svojih ambasadork Lee Seydoux in Alicie Vikander postavlja posodobljene modele torbic Capucines, Twist ter Dauphine.

Louis Vuitton

Za jesensko kampanjo znamke Lauren Ralph Lauren so h sodelovanju ponovno povabili model Lily Aldridge, ki pa tokrat pozira kar v družbi svojih dveh otrok.

Lauren Ralph Lauren

Novo kampanjo z naslovom ON/OFF tokrat predstavlja tudi Alexander Wang, kjer na črno-belih fotografijah blesti Binx Walton.

Alexander Wang

Za že preizkušen recept so se odločili tudi pri znamki Zadig & Voltaire, kjer so h kampanji znova povabili supermodel Kate Moss.

Potem, ko je v maju znamka H&M najavila sodelovanje z Giambattisto Vallijem, so danes končno tu vsi razkošni kosi, katerih utrinke smo lahko že občudovali na določenih rdečih preprogah.

H&M x Giambattista Valli

Novo kampanjo, poimenovano Natural Breath so pokazali tudi pri obutveni znamki XTI Shoes, kjer je zanje pozirala prelepa Sara Sampaio v družbi modela Bena Bowersa.

XTI Shoes

Nenazadnje pa je ponovno tu tudi Cara Delevingne, tokrat za najnovejšo kampanjo športne znamke PUMA, katera predstavlja superge NOVA Suede.

PUMA
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.