Modne bleščice tega tedna

Minuli teden je sicer ostal zavit v umirjenost, a vendar tudi tokrat ni manjkalo zanimivosti tako na modnem kot lepotnem področju. Z zanimanjem smo tako na primer spremljali Cruise 2019 revije, pozornost pa je pritegnilo tudi nekaj novih sodelovanj in kampanj:

Znamka See by Chloé si je za novo kampanjo omislila nekaj novih modnih obrazov: Julia Nicole Meyer, Nandy Nicodeme, Sigrid Vieira, Tess Angel, Maria Susan Landwehr, Laura Toth ter Adèle Farine.

See by Chloe

Novi obraz jesenske kampanje 2018 pa si je omislil tudi sloviti Giuseppe Zanotti, ki je pred objektiv tokrat povabil Hailey Clauson.

Giuseppe Zanotti

Povsem svežo kampanjo letošnjega poletja pa so ponudili tudi pri znamki Guess, tokrat za njihovo linijo modnih dodatkov, kjer je med drugim blestela Ireland Baldwin.

Guess

Novi obraz kampanje je tokrat dobila tudi draguljarska hiša Bvlgari, ki je h sodelovanju povabila nečakinjo princese Diane, Lady Kitty Spencer.

Lady Kitty Spencer za Bvlgari

Novo kampanjo je predstavila tudi nemška drogerija Douglas, ki si je za ambasadorko tokrat izbrala slovito Caro Delevingne.

Douglas

V lepotne vode se po novem podaja tudi modna hiša Valentino, ki bo v kratkem s pomočjo znamke L’Oreal predstavila svojo prvo kozmetično linijo.

Valentino

Prav tako prenovo doživlja Dior, ki je v sklopu svoje nedavne revije predstavil povsem novo, cenovno bolj dostopno linijo ličil Dior Backstage.

Dior Backstage

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.