Modne bleščice tega tedna

Bližja, kot je jesen, vse glasnejše postajajo napovedi, kaj se bo v prihodnje nosilo, kateri kosi bodo dobili IT naziv ter kakšno garderobo si lahko pravzaprav pričnemo počasi pripravljati že danes. Modni in lepotni svet so tako preplavile raznorazne reklamne kampanje, katerim pa še vedno ni videti konca. Tu je torej nekaj najbolj vpadljivih tega tedna:

Modna hiša Céline je tokrat svoj jesenski izbor predstavila v podobi črno belih fotografij, kjer sta v kampanji z naslovom The 16 Collection nastopila modela Lara Mullen in Karo Laczkowska.

Celine

Kampanja za spodnje perilo Calvin Klein že od nekdaj predstavlja drznost v družbi znanih obrazov, za letošnjo jesen pa je zanje prvič pozirala tudi Naomi Campbell, kjer so se ji pridružili še Bella Hadid, Odell Beckham Jr, Jacob Elordi, Diplo, Beth Ditto, Lay Zhang, Jelly Lin, Hayley Foster, Abby Champion, Cara Taylor ter Matthew Noszka.

Calvin Klein

Z mestno panoramo v ozadju tokrat prihaja kampanja znamke Proenza Schouler, kjer so nekaj najboljših outfitov hladne sezone predstavili modeli Binx Walton, Lara Mullen in Lina Zhang.

Zopet je tu tudi nova kampanja modne hiše Louis Vuitton z naslovom Monogram Jungle, ki tokrat svoj monogram predstavlja v nekoliko bolj divji različici. Modela Rebecca Leigh Longendyke in Klara Kristin tako pozirata v družbi slovitih torb, kot so Neverfull, Onthego in NéoNoé.

Louis Vuitton

Divje, pa vendar zelo elegantne so tokratne oglasne fotografije za jesensko kampanjo znamke Polo Ralph Lauren Denim.

Polo Ralph Lauren Denim

Modna hiša Gucci te dni v ospredje postavlja svoje dodatke in nakit, zato tokrat pokukajmo v njihovo novo kampanjo te jeseni, kjer v glamurozni opravi pozira Chris Lee.

Gucci

Izjemno kul pa je tudi nova kampanja obutvene znamke Marc Fisher LTD, kjer zanje letos pozira prelepa Chanel Iman.

Marc Fisher LTD

Gigi Hadid tokrat blesti v še eni kampanji nakita Messika, kjer tokrat predstavlja njihovo kolekcijo z naslovom My Twin.

Messika

S povsem svežo make-up kampanjo, poimenovano Noir et Blanc so postregli tudi pri Chanelu, kjer je seveda pozirala njihova stalna ikona, igralka Kristen Stewart.

Chanel

Kot obraz dišave Mon Guerlain od leta 2017 se ta mesec ponovno vrača igralka Angelina Jolie, tokrat v kampanji nove različice Mon Guerlain Intense.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.