Modne bleščice tega tedna

Več kot očitno je ta teden postalo tudi to, da stojimo na pragu celotnega praznižnega dogajanja, katero se dandanes prične že veliko prej kot nekoč. Božične in novoletne kampanje pa so kljub vsemu nekaj tako zelo posebnega, da si v resnici zaslužijo podroben pregled, ki ga lahko v nadaljnih dneh pričakujete tudi na našem portalu. Tokrat poglejmo nekaj novosti med kolekcijami in njihovimi kampanjami, kot so naprimer cruise 2020 ali pa resort 2020.

Miu Miu tokrat prisega na Pariz, v katerega je za svojo novo kampanjo kolekcije cruise 2020 h poziranju povabila znana modna imena, kot so Lila Moss, Adut Akech, Tang He, Aliet Sarah, Abby Champion ter Sarah Snyder.

Miu Miu

Izredno kavbojski stil so tokrat posvojili pri modni hiši Versace, kjer sta za fotografije kolekcije resort pozirali Kris Grikaite in Sara Grace Wallerstedt.

Versace

Resort 2020 so pripravili tudi pri modni hiši Prada, kjer ne manjka inovativnosti tudi pri kampanji, naslovljeni Seditious Simplicity.

Prada

Pri znamki Bottega Veneta ta hip mislijo že na pomlad, saj so ta teden predstavili svojo pre-spring 2020 kampanjo, v kateri blestita Anna Ewers in Jean Campbell.

Bottega Veneta

Več kot očitno je, da je sodelovanje med znamko Converse in igralko Millie Bobby Brown postalo velik hit že to poletje, dokaz temu pa je tudi nova, že druga kolekcija zanimivih in izredno zabavnih superg v modelih Chuck Taylor in Chuck 70.

Converse x Millie Bobby Brown

Nova in predvsem izredno zapeljiva kampanja hladne sezone tokrat prihaja tudi s strani znamke spodnjega perila La Perla, kjer zanjo pozirajo modeli Ayesha Shivani Djwalapersad, Penelope Haro ter Alice Sofia Navarin.

La Perla

Kolekcijo spodnjega perila letošnje jeseni in zime pa v novi reklamni kampanji predstavlja tudi francoski Etam, ki je h sodelovanju povabil znane obraze, kot so Constance Jablonski, Melodie Vaxelaire in Ophelie Guillermand.

Etam

Na cvetoča polja Italije in Francije pa se je tokrat podala prikupna igralka Emma Stone in sicer v sklopu nove kampanje Coeur Battant dišave modne hiše Louis Vuitton

Louis Vuitton
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.