Modne bleščice tega tedna

Letošnja jesen ostaja očarljiva kar se le da, zahvala pa ne gre le lepemu in precej toplemu vremenu, temveč tudi modnim smernicam, ki pogosto poudarjajo ženstvenost in prefinjenost. Teden je zopet minil v znamenju novih kampanj in sodelovanj, tu pa je nekaj najodmevnejših:

Kendall Jenner tokrat prvič nastopa v kampanji modne hiše Valentino in sicer v družbi njihovih dodatkov, natančneje torbice VSLING iz kolekcije resort 2020.

Valentino

Prav tako priljubljeni model skupaj z igralko Chris Lee, blogerko Chiaro Ferragni in drugimi blesti v povsem sveži kampanji posebne kolekcije, ki je plod znamke H&M in modnega giganta Giambattista Vallija.

H&M x Giambattista Valli

Veliko navdušenja ta teden vzbuja sodelovanje med GCDS in znamko Barilla, v kampanji katere, poleg mnogih slavnih obrazov, v glavni vlogi nastopa slovita Sofia Loren.

Pevka Nicki Minaj tokrat pozira v novi kampanji z naslovom Prints On modne hiše Fendi, družbo pa ji delajo še Tricia Akello, Devin Truss ter Isaiah Hamilton.

Fendi

Svojo jesensko kampanjo je pred nedavnim predstavila tudi znamka Roberto Cavalli, kot zvezdo fotografij pa so si zamislili model Alek Wek.

Športna znamka Lululemon se prvič podaja v nekoliko bolj prestižne modne vode, saj je sklenila posebno, kapsulno sodelovanje z modno hišo Roksanda ter tako pripravila 16 kosov.

Lululemon x Roksanda

Športno modna naveza pa prihaja tudi s strani znamke PUMA in modne hiše Balmain, kjer si lahko kolekcijo pobližje pogledamo v novi kampanji katere ambasadorka je Cara Delevingne.

PUMA x Balmain

Španska znamka modnih dodatkov in obutve Carmela je v svojo jesensko kampanjo zopet vključila model Isabeli Fontana, kjer se ji je pridružil tudi model Goncalo Teixeira.

Carmela

Nenazadnje je tu še kapsulna kolekcija, ki sta jo s skupnimi močmi pripravili znamka Boohoo ter model Taylor Hill, v njej pa je moč najti kar nekaj trendy kosov po zelo dostopnih cenah.

Boohoo x Taylor Hill
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.