Modne bleščice tega tedna

Tedni mode nadaljujejo svojo pot napovedi za naslednjo pomlad in poletje, ta petek pa se je celotno dogajanje že preselilo v London. New York je zopet postregel z nekaterimi najbolj zapeljivimi kolekcijami, med katerimi so nedvomno izstopale revije Toma Forda, Marca Jacobsa, Michaela Korsa, Oscarja de la Rente ter mnoge druge. Prav tako z mislimi še vedno ostajamo pri kampanjah letošnje jeseni in zime, zato tokrat zopet preverimo nekaj novosti za tekoče mesece.

Marc Jacobs pomlad 2020

Modna hiša Gucci je pred časom navdušila z napovedjo, da njihove kolekcije ne bodo več uporabljale krzna, tokrat pa oznanjajo, da je njihova proizvodna popolnoma osvobojena ogljika.

Gucci

Pevka Rita Ora se tokrat vrača kot obraz modne znamke Escada in sicer v njihovi reklamni kampanji letošnje hladne sezone.

Escada

S povsem svežimi fotografijami pa je tokrat zopet postregla modna hiša Louis Vuitton, ki predstavlja svežo različico torbice Capucines, v družbi modela Julie Nobis.

Louis Vuitton

Nove fotografije je ponudila tudi športna znamka Puma, njihova stalna ambasadorka Cara Delevingne pa tokrat nosi superge kolekcije Cell Stellar Neon.

Puma

Naravnost glamurozna je v novem oglasu nakita Fallon Maya Stepper, ki razkošne kose naslednje pomladi razkazuje v družbi vročega poletnega sonca.

Fallon

Ambasadorka modne in lepotne hiše Chanel pa ostaja tudi igralka Margot Robbie, ki tokrat pozira v sklopu nove kampanje za njihovo dišavo Gabrielle Essence.

Chanel
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.