Modne bleščice tega tedna

Jesenske novosti modne in lepotne scene so ta teden postale še glasnejše in jasnejše, kar je glede na dejstvo, da se že močno približujemo hladni sezoni, povsem pričakovano. Reklamnih kampanj in zanimivih sodelovanj seveda ne manjka niti tokrat, vse pogosteje pa se modne hiše odločajo za znana imena iz povsem druge stroke.Tu je torej nekaj najbolj vpadljivih novičk tega tedna:

Letošnja jesen bo pri Tomu Fordu prava igra med glamurjem in minimalizmom, kar dokazuje tudi njegova nova kampanja, ki izpostavlja nekaj najelegantnejših ter nekaj najbolj svetlečih kosov hladne sezone.

Tom Ford

Modna hiša Fendi se je za novo kampanjo njihove torbice Peekaboo ponovno odločila izbrati znana imena, tokrat hčerki škotskega igralca Ewana McGregorja, Claro in Esther.

Fendi

Amber Valeta ostaja izredno zaželjen obraz modne in kozmetične industrije, kar dokazuje tudi sveža jesenska kampanja modne hiše Proenza Schouler.

Proenza Schouler

Jacobsova ljubezen do psov je izredno opazna vsem, dokazuje pa jo tudi njegova zadnja kampanja, kjer je poleg modelov vključil tudi čudovite dobermane.

Marc Jacobs

S črno-belo kampanjo letošnje jeseni in zime je tokrat postregla tudi Vera Wang, ki je za fotografije izbrala vrhunski duo Inez & Vinoodh.

Vera Wang

Z novo kampanjo ni razočaral niti sloviti Stuart Weitzman, ki je svojo jesensko obutev tokrat nadel na dva supermodela – Gisele Bundchen in Doutzen Kroes.

Stuart Weitzman

Znamka Marc O’Polo je v svojo jesensko kampanjo vključila Edie Cambell, družbo pa ji je na fotografijah delal še igralec Andrew Cooper.

Marc O’Polo

Z novimi fotografijami pa se tokrat vrača tudi Selena Gomez, ki kot ambasadorka znamke Coach tokrat ne predstavlja zgolj dodatkov, temveč tudi oblačila, ki so nastala po njenem navdihu.

Coach

Zopet pa se je v športno sodelovanje vključila ikona Hello Kitty, saj se tokrat pojavlja v novi kolekciji superg slovite znamke Converse.

Hello Kitty x Converse

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.