Modne bleščice tega tedna

Še en vroč poletni teden je za nami in naše misli so že skoraj v celoti na dopustu, pa vendar to ne velja za modni in lepotni svet, kjer ne manjka novosti. Še vedno so oči uprte v povsem sveže resort in pre-fall kampanje in kataloge, veliko pa je tudi dodatkov, sploh očal in nakita ter novih kampanj za poletne make-up kolekcije. Poglejmo torej tiste najopaznejše preteklega tedna:

Novo, jesensko-zimsko podobo je te dni predstavila znamka Versace, kjer se je njihov tokratni obraz, pevka Dua Lipa, prelevil v čudovito rdečelasko.

Versace

37 novih outfitov je tokrat v svoji kolekciji resort 2022 predstavila Stella McCartney ter poskrbela, da ne bo primanjkovalo intenzivnih in predvsem živahnih kosov.

Stella McCartney

Enako vodilo je za svoj resort 2022 izbor sprejela tudi modna hiša Moschino, ki tako ostaja zvesta svoji nagajivo igrivi modni viziji.

Moschino

Saint Laurent Denim te dni zapeljuje s svojo #YSL41 podobo v črno beli fotografiji, kjer njihove nove kose predstavljajo znana imena, kot so Hailey Bieber, Megan Miles ter Anok Yai.

Saint Laurent Denim

Lepotica Vittoria Ceretti tokrat krasi reklamno kampanjo znamke Bolon Eyewear, kjer so na ogled postavili kolekcijo sončnih in korekcijskih očal letošnjega poletja.

Bolon Eyewear

Vittoria pa tokrat blesti tudi z božanskim nakitom Bulgari v kampanji z naslovom Magnifica, kjer ji družbo delajo tudi Zendaya, Lisa (BLACKPINK) in Lily Aldridge.

Bulgari
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.