Modne bleščice tega tedna

Vroči poletni tedni so za modni in lepotni svet vse prej kot počitniško naravnani, saj se vse dogajanje še vedno osredotoča na prihodnjo jesen in zimo, tudi že na prihodnjo pomlad, sploh pa smo bili te dneve deležni najlepših kreacij, ki so del prestižne visoke mode. Jesensko-zimske kolekcije Haute Couture 2021-22 prihajajo z vseh strani, znova se počasi in previdno vračajo modne revije s publiko, a marsikatera modna hiša ostaja pri zasebni predstavitvi ali še pogosteje, zgolj pri kataloških fotografijah.

Fendi Haute Couture 2022
Balenciaga Haute Couture 2022

Pri Diorju so poleg visoke mode te dni poskrbeli tudi za predstavitev kolekcije ready-to-wear naslednje hladne sezone, kjer so zanje pozirali modeli Sofia Steinberg, Sade van der Hoeven, Essoye Mombot ter Maryel Uchida.

Dior jesen zima 2021/2022

Še vedno ostajamo tudi pri novostih za resort 2022, v sklopu katerih svojo vizijo potovanja tokrat prikazuje znamka Badgley Mischka.

Badgley Mischka resort 2022

Louis Vuitton se tokrat za podobo nove kampanje superg LV Squad in natikačev LV Sunset zateka k slovesu zvezdnic socialnega omrežja – k Emmi Chamberlain in Charli D’Amelio.

Louis Vuitton

Naomi Campbell znova dokazuje, zakaj si zasluži naziv enega največjih supermodelov sveta, tokrat s poziranjem za novo, tretjo zaporedno poletno kampanjo TB Summer Monogram modne hiše Burberry.

Burberry poletje 2021

Tako kot Naomi pa v samem vrhu zaželenih modelov ostaja tudi Kate Moss, ki tokrat naravnost blesti v novi kampanji znamke spodnjega perila Skims, katere ustanoviteljica in lastnica je Kim Kardashian.

Skims
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.