Modne bleščice tega tedna

Novi teden zopet prinaša predvsem nove kampanje in bolj kot se dnevi bližajo poletju, bolj so le-ti napolnjeni z vsem, kar diši po najbolj lahkotnih in najbolj mini stajling zgodbah. Za nami je ponovno nekoliko mirnejši teden, v katerem pa, kljub vsemu, modni svet ni popolnoma zaspal. In najbolj odmevne novičke? Pa poglejmo:

Mnoge je nedvomno razveselila vest o novi, limited edition kolekciji, ki jo pripravlja znamka H&M. Slednja je tokrat namreč h sodelovanju povabila modnega kreatorja Giambattisto Vallia, nekaj kreacij iz prihajajoče kolekcije pa je bilo moč zaslediti že na letošnji prireditvi amfAR, ko sta jih med dugim nosili tudi Kendall Jenner in Chiara Ferragni.

Giambattista Valli x H&M

V Parizu pa je to sredo svojo čisto svežo, luksuzno znamko oblačil z imenom Fenty, ki je vzklila pod okriljem LVMH konglomerata, predstavila vse uspešnejša Rihanna.

Fenty

Priljubljena modela Behati Prinsloo in Lily Aldridge tokrat združeno pozirata za najnovejšo kampanjo letošnjega poletja modne znamke Lauren Ralph Lauren.

Lauren Ralph Lauren

Prelepa Rosie Huntington-Whiteley pa ostaja močno povezana z znamko Marks & Spencer, s katero že dolgo ustvarja prav posebno linijo spodnjega perila, poimenovano Autograph Lingerie. Tokrat je tu njihov poletni izbor, v katerem, kot ponavadi, seveda pozira prav ona.

Autograph Lingerie

Prav poseben izbor pa sta tokrat predstavila Manolo Blahnik in luksuzna spletna trgovina Luisaviaroma, ki sta v središče pozornosti letošnje tople sezone v tem primeru postavila sloviti model Dolores.

Manolo Blahnik x Luisaviaroma

Zopet so tu tudi nove oglasne fotografije lepotne hiše Dior Makeup, kjer v družbi kolekcij pudrov Backstage in maskare Pump ‘N’ Volume blesti tudi njihov obraz Bella Hadid.

Dior Makeup
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.