Modne bleščice tega tedna

Praznovanje novega leta vsakokrat s seboj prinese ogromno dogajanja, a vendar to ne velja za modni in lepotni svet. Za nami je namreč izredno miren teden, v katerem je svoje novosti razkrila le peščica modnih hiš. Kljub temu, da je zimska sezona ta hip v polnem razsvetu, pa je večina z mislimi že v pomladi, kar dokazujejo tudi mnoge nove reklamne kampanje. Preverimo torej novičke preteklega, novoletnega tedna:

Na vsake toliko se zgodi, da uporaba določenega simbola, imena ali morda podobe celotno zadevo pripelje pred sodišče. Prav to se je te dni dogodilo Marcu Jacobsu, katerega Nirvana toži za nedovoljeno uporabo njihovega smiley logota.

Marc Jacobs

Potem, ko je modna hiša Dior preteklo jesen postregla z osupljivo modno revijo s plesalci Pino Bausch, Martho Graham, Isadoro Duncan in Loe Fuller, tokrat v enakem, plesočem stilu navdušuje tudi s spomladansko kampanjo.

Dior

Novo oglasno kampanjo je te dni predstavila tudi modna hiša Chloe, ki nadaljuje svojo retro navdihnjeno zgodbo, za dovršen izgled pa so ji pozirali modeli Rianne Van Rompaey, Carolina Burgin, Hannah Ferguson ter Imaan Hammam.

Chloe

Svoj pogled na letošnjo pomlad so pokazali tudi pri znamki Coach, kjer je množica modelov med drugim izpostavila tudi torbici Parker Top Handle ter Signature Patchwork Dreamer.

Coach

Na lepotni sceni pa je prav v času novega leta novosti predstavila znamka Fenty Beauty s pevko Rihanno na čelu, ki je seveda blestela v zadnjih odtenkih mat šmink Mattemoiselle.

Fenty Beauty
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.