Modne bleščice tega tedna

Vihravo dogajanje na modni sceni se je tokrat nadaljevalo skozi ves teden, saj smo vsi z zanimanjem spremljali newyorške revije, ki so navdušile še tako zahtevne modne poznavalce. Naslednja postaja – London. A pred tem preverimo še nekaj preostalih novosti, ki so si prav tako izborile svoj prostor med modnimi novičkami preteklega tedna:

O 50. obletnici Ralpha Laurena smo poročali že prejšnji teden, ko je slavnostni dogodek obeležil s pompozno modno revijo, tokrat pa so tu tudi uradne reklamne fotografije, na katerih pozirata Ine Neefs in Olga Sherer.

Ralph Lauren

Prav tako kul pa je tudi drugi del jesenske kampanje modne hiše Saint Laurent, za katere ponovno pozira zapeljivi model Mica Arganaraz.

Saint Laurent

Drugi del jesenske kampanje pa so predstavili tudi pri modni hiši Balmain, kjer so namesto Mille Jovovich blesteli Soo Joo Park, Daphne Guinness, Duckie Thot, Luz Pavon, Charlotte Lawrence, Izzy Alisha ter Mina Rose.

Balmain

Zanimivo sodelovanje se je tokrat zgodilo med podjetjem Opening Ceremony in obutveno znamko Vans, rezultat slednjega pa so superge z glamuroznim, cvetličnim motivom.

Vans x Opening Ceremony

Nova Pradina kampanja tokrat oživlja njihovo linijo Prada Linea Rossa, kjer so v ospredje postavljena sončna očala in preostali dodatki.

Prada

Sloviti model Elsa Hosk tokrat blesti v novi kampanji luksuznega nakita Jacob & Co., kjer so izpostavljene predvsem bogate jesenske barve.

Jacob & Co.

Supermodel Alessandra Ambrosio ostaja, tokrat že šestič zapovrstjo obraz nove kampanje španske obutvene znamke XTI Shoes, tudi tokrat pa se ji je pridružil še Andres Velencoso.

XTI Shoes

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.