Modne bleščice tega tedna

Tokrat je za nami nekoliko bolj umirjen teden, vsaj na področju modnega in lepotnega sveta, pa vendar ni zato čisto nič dolgočasen. Na voljo je namreč ogromno jesenskih, zimskih pa tudi že praznično obarvanih novosti, ki prehodno sezono iz dneva v dan ovijajo v še lepše doživetje. Preverimo torej nekaj zanimivih novosti tega tedna:

Mlada in super uspešna Kaia Gerber se tokrat vrača kot obraz modne hiše Celine, v tem primeru za njihovo zimsko reklamno kampanjo.

Celine

Michael Kors te dni proslavlja prihod novega, že petindvajsetega filma James Bond 007, in sicer s prav posebno kolekcijo modnih dodatkov, ki jih v novi kampanji razkazuje kar igralka filma Naomie Harris.

Michael Kors x James Bond 007

Nova kampanja hladne sezone prihaja tudi izpod rok znamke Zadig & Voltaire, zanjo pa tokrat pozira znani model Edita Vilkeviciute.

Zadig & Voltaire

Izredno privlačna je tudi nova kampanja modne hiše Versace, ki tokrat izpostavlja model torbice Virtus. Na oglasnih fotografijah jo nosi sloviti model Bella Hadid.

Versace

Kul in udobno tokrat deluje supermodel Candice Swanepoel, in sicer v vlogi obraza nove kampanje za znamko toplih vrhnjih kosov Nicole Benisti.

Nicole Benisti

Čisto posebna in predvsem zelo drzna je tokratna obutvena kolekcija Jimmy Choo x Eric Haze curated by Poggy, kjer so skupne ideje podčrtane z navdušenjem nad modo preteklih osemdesetih.

Jimmy Choo x Eric Haze curated by Poggy

Nenazadnje še obilica blišča, ki tokrat prihaja s strani nakita Swarovski, in sicer v sklopu nove kampanje Collection II, kjer pozirajo bolj ali manj poznana imena modne industrije Lourdes Leon, Adwoa Aboah, Shalom Harlow in ostali.

Swarovski
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.