Modne bleščice tega tedna

Za nami zopet ostaja izredno pester teden, ki je modno, pa tudi lepotno sceno močno obogatil z novimi, čisto svežimi reklamnimi kampanjami, zanimivimi sodelovanji in še čim. Tu je torej nekaj tistih, ki so najglasneje zaznamovale pretekli teden:

Burberry tokrat razkriva nekaj IT kosov hladne sezone, v njih pa pozirajo znana imena, kot sta Irina Shayk ter Gigi Hadid, pa tudi Fran Summers, He Cong, Sora Choi in Freja Beha Erichsen.

Burberry

Modna hiša Emilio Pucci tokrat prisega na dovršeno eleganco, kar je zaznati tako pri kolekciji kot tudi čisto novi reklamni kampanji z modeloma Kat Carter in Pan Haowen na čelu.

Veliko več drznosti pa so si tokrat privoščili pri hiši Bottega Veneta, kjer sta Adut Akech in Anna Ewers stopili pred športni avtomobil znamke Lamborghini v zlati barvi.

Bottega Veneta

Znamka Daks ostaja pomemben element klasične elegance, kot obraz nove, jesenske kampanje pa so izbrali igralko Kate Winslet v družbi Andrewa Cooperja.

Daks

Alexander Wang tokrat združuje moči z znamko Bvlgari, rezultat sodelovanja pa je kapsulna kolekcija, kjer glavno vlogo prevzema torbica Serpenti Forever, medtem ko se v kampanji nastopa Hailey Baldwin Bieber.

Alexander Wang x Bvlgari

Še ena kapsulna kolekcija prihaja izpod rok Tabithe Simmons in znamke Coach, kjer se najde pester nabor torbic in obutve.

Coach x Tabitha Simmons

Polo Ralph Lauren ponovno predstavlja novo kampanjo, tokrat namenjeno pre-fall sezoni, zanjo pa sta pred fotografski objektiv stopili Herieth Paul in Romy Schonberger.

Polo Ralph Lauren

Vse kaže, da bo letošnja jesenska obutev še kako zapeljiva, dokaz temu pa so tudi fotografije nove kampanje znamke Pollini, v kateri blesti Valentina Sampaio.

Pollini

Zoë Kravitz je v sodelovanju z znamko YSL Beauty pripravila čisto posebno kolekcijo šmink, ki segajo med nude in rdeče odtenke, medtem ko so ji kot inspiracija zanje služili predvsem ljudje iz njenega vsakdanjega življenja.

Zoe Kravitz
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.