Modne bleščice tega tedna

Za nami je še eden od najbolj vihravih tednov modnega področja, saj namreč prav ta hip potekajo najpomembnejši tedni mode. Do nedavnega smo bili osredotočeni na New York, pred nekaj dnevi na London in danes že občudujemo nove kolekcije naslednje pomladi, ki jih ponuja elegantni Milano. Vsakokrat pa so tedni pospremljeni tudi z bolj ali manj atraktivnimi novostmi, zato preverimo še nekaj preostalih zanimivosti.

Burberry
Versace

Michael Kors je že petič zapored predstavil kampanjo v boju proti svetovni lakoti, poimenovano Watch Hunger Stop, v kateri tokrat nastopata igralki Kate Hudson in Hailee Steinfeld. Tu so limited edition majice, ki so nastale v sodelovanju z umetnikom Elijem Sudbrackom, od oktobra dalje pa bo na voljo tudi novi model ure, vse seveda z namenom dobrodelnosti.

Michael Kors

Modna hiša Prada se je za letošnjo jesen odločila obuditi popularno ognjeno obutev, poimenovano Flame Heels, ki smo jo spoznali in jo v hipu vzljubili že leta 2012. Tokrat prihaja v neon, metalnih in črno-belih različicah, seveda v modelu z visoko, polno petko.

Prada

V glamurozno kampanjo prestižnega nakita Piaget, imenovano Limelight Gala, pa se tokrat vrača model Doutzen Kroes, ki ponovno blesti v družbi lesketajočih se ročnih ur, uhanov in prstanov.

Piaget

Povsem naraven look si je to jesen v novi kampanji omislila kozmetična znamka Bobbi Brown, zanjo pa so pozirali modeli  Angelica Erthal, Tilda Lindstam in Alicia Burke.

Bobbi Brown

Moschino tokrat predstavlja novo dišavo z naslovom Toy 2, v njeni kampanji pa nastopa trenutno izredno zaželen model Devon Aoki.

Moschino

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.