Modne bleščice tega tedna

Pozdravljeni v veselem decembru. Tudi modna in lepotna scena sta do danes že zelo jasno napovedali okus letošnjih božičnih in novoletnih praznikov, saj praznično obarvane kampanje kar dežujejo ena za drugo. Pa vendar to niso vse novičke tega tedna, kar nekaj je tudi spogledovanja s prihodno pomladjo in celo že z naslednjo jesenjo. In najbolj odmevno ta hip? Pa poglejmo:

LVMH konglomerat je tokrat svoji prestižni zbirki dodal tudi draguljarsko hišo Tiffany & Co., katera se je tako pridružila nekaterim naslovitejšim imenom modne industrije, med drugim Louis Vuitton, Celine in Givenchy.

Modna hiša Saint Laurent tokrat predstavlja katalog kolekcije cruise 2020, v katerem se najde kar 49 stajling idej.

Saint Laurent

Salvatore Ferragamo ponuja kanček drugačen pogled na praznični čas, v precej minimalistično navdihnjenih kosih pa pozirajo Nataliya Bulycheva, Imari, Songhwa Oh, Liam Kelly ter Alton Mason.

Salvatore Ferragamo

Tu je tudi povsem sveže sodelovanje, ki ga je znamka H&M tokrat pripravila s kreatorko Johanno Ortiz, plod slednjega pa so naravnost čudovite, s cvetjem posute dolge in krajše obleke.

Johanna Ortiz x H&M

Model Rosie Huntington-Whiteley tokrat stopa v zapeljive Jimmy Choo petke ter tako v kampanji predstavlja njihov izbor In My Choos kolekcije resort 2020.

Jimmy Choo

Modna hiša Fendi je v fotografski objektiv tokrat ujela igralko Kiernan Shipka v družbi prijatelja Christiana Coppole, ki je zanje nadela novi model torbice Baguette ter nastopila v kampanji z naslovom #BaguetteFriendsForever.

Fendi

Spomladansko razpoložena je tudi Linda Farrow, ki tokrat predstavlja povsem svežo kampanjo očal, v katerih pozira Ella Richards.

Selena Gomez je tu z novo zbirko fotografij za športno znamko Puma, tokrat v povsem zimskem stilu superg, bund in ostalih rekreacijskih kosov.

Puma
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.